.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Повече от фен

Подуване и обрив?

Не очаквам професионални отговори (все пак е тийн форум), но все пак искам да попитам дали на някого му се е случвало следното:

Вчера бях с нашите на боулинг, обаче прекалихме с игрите (4 на брой) и като се прибрах, ми се подуха пръстите на дясната ръка, и палеца на лявата. Цяла нощ едва съм спал, а пък на следващата сутрин (т.е. днеска) ми се появи обрив и вмомента ме боли и сърби.. На някого случвало ли му се е нещо подобно, да знае дали ще мине от само себе си, или да ходя на доктор? Дали е възможно да някаква мръсотия от дупките на боулинг топките? :Х

п.п: пръстите на дясната ми ръка вмомента са два пъти по-големи от тия на лявата, какво е това подуване, все едно съм пресякъл и 5те си пръстта :о
    МОМЧЕ

Не ми се е случвало досега, което е разбираемо, имайки предвид, че съм с по-неточен мерник от обикновените хора и боулингът за мен е крайно противопоказна игра, но въпреки това не смятам, че от 4 игри на боулинг е нормално да ти излезе обрив, няма логика просто. Да си бил в близост до някакви растения или да си пипал разни отрови за хлебарки, мишки и т.н., да си усетил нещо да те е ухапало?

Пробва ли да намажеш мястото с алергозан или някакво друго противовъзпалително кремче?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не ми се е случвало досега, което е разбираемо, имайки предвид, че съм с по-неточен мерник от обикновените хора и боулингът за мен е крайно противопоказна игра, но въпреки това не смятам, че от 4 игри на боулинг е нормално да ти излезе обрив, няма логика просто. Да си бил в близост до някакви растения или да си пипал разни отрови за хлебарки, мишки и т.н., да си усетил нещо да те е ухапало?

Пробва ли да намажеш мястото с алергозан или някакво друго противовъзпалително кремче?
    Дам, намазах го с алергозан и като цяло за 1 ден и обрива и подутото се пооправиха Вмомента пръстите ми са нормални размери Но утре все пак ще отида на лекар, ако обрива не изчезне до сутринта. Ти както казваш дали не съм пипал нещо, разбрах че топките в тая боулинг зала ги чистят с някакви препарати и нищо чудно от там да се е получил тоя обрив, ако ми е чувствителна кожата. Мерси за коментара.
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си