.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Местя се...

Местя се...

Здравейте ! Аз съм нова в сайта. Значи аз уча в Испания, но от следващата учебна година ще уча в БГ. Та исках да ви попитам в БГ какво учите, защото си нямам и представа какво се учи в БГ, в смисъл не какви предмети, а какво се учи по английски, математика, история...
    Аз на бг само знам да чета и да пиша. Мои приятели в БГ ме попитаха какво уча тук в Испания, и аз като им казах, и те казаха че няма нищо общо с това което се учи в БГ и че в БГ са много много по-напред с материала, моля ако знете кажете ми какво се учи в БГ в 8ми клас!
    Благодаря предварително.
    ............(MuSiC)............

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Хм,доста по-малко грешки допускаш от някои български индивиди...
    Не знам дали така е и в Испания,но ако си в езикова гимназия в БГ първата година (демек 8ми клас) не учиш история,физика,география...
    Доколкото си спомням,учи се Български,Математика,Физич еско,Изобразително,Музика, зик и още нещо.
    Дано да съм помогнал.

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Хм,доста по-малко грешки допускаш от някои български индивиди...
    Не знам дали така е и в Испания,но ако си в езикова гимназия в БГ първата година (демек 8ми клас) не учиш история,физика,география...
    Доколкото си спомням,учи се Български,Математика,Физич еско,Изобразително,Музика, зик и още нещо.
    Дано да съм помогнал.
    За съжеление, няма да съм в езикова защото не ме приемат и не ми признават оценките от Испания и за това ще уча 8ми клас и след това в обикновена гимназия
    ............(MuSiC)............

Град
    Провинцията
    Като се върнеш ще повтаряш 7ми клас. Един мой приятел дойде така от Испания и вместо да бъде 8ми клас, го прехвърлиха в 7ми. It sux..

Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Като се върнеш ще повтаряш 7ми клас. Един мой приятел дойде така от Испания и вместо да бъде 8ми клас, го прехвърлиха в 7ми. It sux..
    Da, i az si misleh 4e 6te povtarqm, no maika mi govori s direktorkata na daskaloto i tq se saglasi da buda v 8mi klas.
    Sajelqvam 4 ene pi6a na kirilica, prosto ne sam na moq komp i nqmam.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    БГ??
    Не, не, не! По добре си стой в Испания!
    Не знам дали е до морал или до възпитание, но мен вкъщи и в училище са ме учили да пиша БЪЛГАРИЯ!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    БГ??
    Не знам дали е до морал или до възпитание, но мен вкъщи и в училище са ме учили да пиша БЪЛГАРИЯ!
    Айде не е фатално. И аз пиша "БЪЛГАРИЯ", но това, че е написала "БГ" не ни оронва "престижа". България е като учителката ми по Музика - мисли си, че предмета и е изключително престижен и важен, а никой не учи по него!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от shpekovsalam
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    БГ??
    Айде не е фатално. И аз пиша "БЪЛГАРИЯ", но това, че е написала "БГ" не ни оронва "престижа". България е като учителката ми по Музика - мисли си, че предмета и е изключително престижен и важен, а никой не учи по него!
    Абе да ти кажа от това се почва. Аз за сега друго не мога да направя, пък и да направя , няма да е законно, но най-малкото - самосъзнанието да го имаме.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен
    Недей въобще да се връщаш в България! Правиш голяма грешка....

Голям фен Аватара на LeDa
    Мила, доколкото знам би трябвало при полагане на изпит по испански директно да те приемат в Испанската гимназия. Поне имам една приятелка, която живееше във Франция, и когато се върна, просто положи изпит за владеене на Френски и я приеха.

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Мила, доколкото знам би трябвало при полагане на изпит по испански директно да те приемат в Испанската гимназия. Поне имам една приятелка, която живееше във Франция, и когато се върна, просто положи изпит за владеене на Френски и я приеха.
    Ок, благодаря много.

Наистина,испанската е най-добрият избор,ако твърдо си решила да се върнеш.Не се задоволявай с обикновено СОУ,при положение,че можеш да влезнеш там

Цитирай Първоначално написано от BrookeWhitneyHogan
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Ок, благодаря много.
    Ама то в моя клас, аз уча в 164 ИЕГ (т.е. Първа Испанска), има едно момиче, което е учило досега в Испания, и се връща в България. Не е полагала изпит. Иначе, като я гледам, първоначално на нея ѝ беше трудно с БЕЛ-а и Математиката, но свикна на нивото и вече не изостава. Но един приятелски съвет - не се връщай тук! Особено ако не успееш в Испанската, а влезеш в някое СОУ. Ще си развалиш бъдещето Иначе ако влезеш в испанската ще сме съученици догодина
    BOY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си