/morning.update
Тоя е много прост.
Защо след като разбра, че първата любов на баща му е майка и, и са се събрали пак, не и каза?!?! А трябваше да е заебе така гадно.. И как се отнася с нея.. Пък после каза на оня да спре колата и се върна при нея и я пита "Какво трябва да направя?" Ок, това не е ли много? Ама и тя е проста, защото ходи след него като кученце и не иска да приеме, че я зарязаха.. И оная другата патка, дето все ходи подир него, защо не вземе да разбере, че той харесва Хана и да ги остави намира??А оня дългия перко да си събира боклуците и да се изнася от картинката, щото ми писна да му виждам физиономията. А сега ми се спи и се чудя какво ще стане следващия епизод (13-ти, отбелязвам, че да не забравя ).. в края имаше сцена дето майката на Хана и бащата на тоя са на една улица от двете страни.. родителите пристигнаха с автобуса и да.. това ще е интересно.
Лека.
пс. Тоя май ми е сърдит, дето не му вдигнах телефона :д Пхаха, мисли си, че е ебати плейбоя и може да свали всяка *rofl*.. Еми не, мой човек.. и за 5 ст'инки не ставаш(дет' се вика) /последен пост за тоя тъпак.