Така. Започвам отначало и ще стигна до край със разказите през последните 2 месеца.. накратко.
1. Харесвам някой, лол. Харесвам и друг. Единия е с по-малка от мен, другия харесва пак по-малка от мен.
2. Ходих на рд днес, на човек, който не харесвам като човек, но пък си струваше. Платих 1.50 за подарък и пих, и ядох безплатно. И се забавлявах.. к'во повече да искам?
3. Ще ходя на 2 коледни празненства. Едното по задължение, другото щото тей искам.
4. Ще трябва да се местя пак.
5. Искам някой да ме гушка в такива студени дни. Сашко е по-малък, но пък има обноски, за разлика от повечето момчета връстници и по-големи, които познавам. Поне ми подаде ръка да се хвана за него, иначе щях да падна някъде. Както не обичам да нося ботуши, а кецове през зимата.. така щях да падна, че 2 седмици щеше да ме боли з*****а. :д И беше топличко. <3 Жалко, че не е по-голям. Щях да му се нахвърля директно. :/
6. Изядох един шоколад и няма да мога да заспя сигурно още поне 1 час. Сад, защото ми е студено и искам да живея.
7. Хората защо спят по това време в петък вечерта?!?! Пфу, смотани!
8. А ще убия тая жена. Коя па е тя, да ми казва какво ще/трябва/не трябва да правя?! И оная другата и тя.. лика прилика са си. ФФФФффуууууу
9. Свършиха ми парите вече.. а ми трябват още. Защо.. защо.. трябва да спестя в следващите 2 седмици поне едно X- X лв. Ох..
10. За първи път от години заспах в 7 вечерта, ей така. 'Щото бях уморена.