- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- `` Personal diary .. Вол.3
Малко отдавна ги минах тези години с подигравките.
До 9-ти клас ми се смееха за разни неща, не помня вече за какво. В 12 малко се опитваха заради един разказ, обаче вече бях стигнала до момента, в които идиотите не ми правеха впечатление.
М, както искаш ме наричай, претенции нямам. Като цяло не си харесвам името, така че няма голямо значение как ще ми казваш. Най-често ми казват Бени, просто защото е лесно запомнящо се. Иии да, дърта съм, на 19 съм, гоня 20-така. Мамка му, не ми се става на 20..
Иначеее днеска съм си вкъщи. Ако под вкъщи хората разбират в гаджето до 2 след обяд .. А ме чакат един тон простотии. Поне си го видях. И ся 2 седмици - няяяяма братче. Как мразя ваканциите вече. Намразих ги заради него, шот винаги го няма. Да го залее тоя шибан Бургас и да се знае. Нда, нещо злобея днеска, просто не искам да си призная, че ще ми липсва повече, отколкото ще мога да понеса. Ма кой ме пита, ще търпя. Та чак до новата година.
Пфу. Мамка му. От проклетия ще си седя в нас на Нова година, ебала съм и планове и все. 1000 плана и накрая - отзад.