.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: диета

диета

Иии така.. предполагам повечето са чували за така наречената "лимонена диета". Въпроса ми е към тези, които са се подложили на нея- След 7-я ден забелязахте ли освен в корема, ханша, бедрата, смъкване и на бюста ? Попринцип, знам, че е нормално щом се отслабва, да е цялостно, но все пак бях чела в други теми, че е единствената диета, която не засяга бюста.. А при мен май се получи точно обратното : (

Преместено.
    Еxtremescream

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    всички диети си имат някакви дефекти не може да следваш диета и да не ти "увиснат"

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    всички диети си имат някакви дефекти не може да следваш диета и да не ти "увиснат"
    Пък и за 7 дни ако си ядеш нормално и само сутрин с тези лимони нищо не правиш. За 7 дни освен само с глад да се види разлика, с друго нищо.. Така че споко.. По-добре почни някакъв здравословен режим, тези лимони освен да те прочистят (или там каквото им е действието) по-слаба няма да те направят.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Пък и за 7 дни ако си ядеш нормално и само сутрин с тези лимони нищо не правиш. За 7 дни освен само с глад да се види разлика, с друго нищо.. Така че споко.. По-добре почни някакъв здравословен режим, тези лимони освен да те прочистят (или там каквото им е действието) по-слаба няма да те направят.
    +1

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Aз правих лимонената диета и нищо.При мен даже и ефект нямаше да не говорим за гърдите....
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    София
    и такаамм ... единствената горе-долу полезна диета е разделното хранене.. всичко друго води до много голям стрес на организма .. и води до много проблеми .. особено при жените ! ..
    НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ .. !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Няма диета,която да не засяга бюста ...
    Е,разбира се,всичко си зависи от човека и организма,но по принцип всяко смъкване на кг. и сантиметри се отразява и на бюста.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Всъщност аз съм доста слаба, но смея да твърдя, че имам гомя бюст. Просто когато напълнея, се отразява само на паласките ми, никъде другдаде. Правя упражнения, но без никакъв резултат и затова започнах лимонената диета, но сякаш само бюста ми намаля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си