Иии така.. предполагам повечето са чували за така наречената "лимонена диета". Въпроса ми е към тези, които са се подложили на нея- След 7-я ден забелязахте ли освен в корема, ханша, бедрата, смъкване и на бюста ? Попринцип, знам, че е нормално щом се отслабва, да е цялостно, но все пак бях чела в други теми, че е единствената диета, която не засяга бюста.. А при мен май се получи точно обратното : (
Преместено.
Еxtremescream
всички диети си имат някакви дефектине може да следваш диета и да не ти "увиснат"
![]()
![]()
![]()
![]()
Пък и за 7 дни ако си ядеш нормално и само сутрин с тези лимони нищо не правиш. За 7 дни освен само с глад да се види разлика, с друго нищо.. Така че споко.. По-добре почни някакъв здравословен режим, тези лимони освен да те прочистят (или там каквото им е действието) по-слаба няма да те направят.Първоначално написано от LoveChocolate
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+1Първоначално написано от FuckingFreak
Aз правих лимонената диета и нищо.При мен даже и ефект нямаше да не говорим за гърдите....
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
и такаамм ... единствената горе-долу полезна диета е разделното хранене.. всичко друго води до много голям стрес на организма .. и води до много проблеми .. особено при жените ! ..![]()
НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ.. !!!
Няма диета,която да не засяга бюста ...![]()
Е,разбира се,всичко си зависи от човека и организма,но по принцип всяко смъкване на кг. и сантиметри се отразява и на бюста.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всъщност аз съм доста слаба, но смея да твърдя, че имам гомя бюст. Просто когато напълнея, се отразява само на паласките ми, никъде другдаде. Правя упражнения, но без никакъв резултат и затова започнах лимонената диета, но сякаш само бюста ми намаля![]()