- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нима изневярата може да се прости
Ама че сте лиглииии.... Като си стигнал до там че да забелязваш други момичета- нещата са ясни. Просто скъсай с момичето и давай с другото какво толкова се чудиш. Пък ако направиш тва с десетте дена.... ако бях аз на тях щях да приключа всякакъв тип отношения с тебе
При всички положения не трябва да му изневеряваш. Най-добре прецени дали нещата с тази, с която си могат да се подобрят, да поговорите, да й обясниш , че се чувстваш неоценен. И ако това не е така - тогава по-добре се разделете.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Добре, щом те недооценява и те задушава, кво прайш с нея още? Кво означава,че си щял да е нараниш, тя в момента не те ли наранява?Давай смело готин иди там където ще се чустваш щастлив
![]()
Щом не те оценява, по-добре я остави, колкото и да ти е трудно. Няма смисъл от изневери, драми.., просто й кажи, че искаш да сложите край и си потърси щастието другаде.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Обикновено, когато хората се чувстват недооценени в дадена връзка, я прекратяват. Поне според мен т'ва е по-разумния вариант.
Ако изневериш на момичето, което по твойте думи не те оценява,и тя разбере, няма да я жегнеш особено. Само ще й дадеш разумен повод да те зареже. Съветвам те да не го правиш и да си запазиш правото да я напуснеш като пич.![]()
Изневярата е начин да усетиш страст с друг, когато човекът до теб не ти я дава. Или начин да подтиснеш мъката от връзката, ако не върви... НО не се изневерява, когато искаш "да видиш дали държи на теб и дали е искрен"! wtf!?
Жирафът (Giraffa camelopardalis) е едър тревопасен бозайник от семейство Жирафи (Giraffidae). Той е най-високият съществуващ животински вид на земята. Обитава сухите и гористи савани на Африка на юг от пустинята Сахара. Смятан е от местните племена за свещено животно.
Борещи се жирафи в Южна Африка
На височина мъжките достигат 4,7-5,3 m и тежат от 800 до 1930 kg. Женските общо взето са по-дребни. Те са високи от 3,9 до 4,5 m и тежат от 550 до 1180 kg. Жирафът е един от двата вида, включени в семейство Жирафови, другият е по-дребният и рядък вид окапи. Има 9 общоприети подвида.
Сърцето на жирафа е не по-малко от 60 см на дължина, тежи 11 кг и бие с 95 удара в минута, когато жирафът е в покой. Разположено е на 2 до 3 m под мозъка. Кръвоносната система на жирафа е прецизна. Тя изпомпва излишната кръв, когато главата е ниско до земята и пречи на кръвта да се върне бързо обратно в сърцето при рязко изправяне на шията и вдигане на главата.
Възрастен мъжки жираф може да се храни с листа на акация на 6 m над земята. Прави впечатление с дългата си почти 2 метра шия. Тялото му е изпъстрено с червено-кафяви петна, разделени от бели ивици. Очите му са големи, с дълги и гъсти мигли, а на главата си има две малки рогчета, покрити с кожа. Горната му устна е добре развита, а Език (анатомия)езикът му достига 40 cm дължина.
Жирафът е животно, което се храни изключително с клонки. Подбира внимателно храната си, която в по-голямата си част се състои от листа и филизи на дървета и храсти, пълзящи и виещи се растения и някои треви. В зависимост от сезона яде също цветя, шушулки от семена и плодове.
Жирафите вършат всичко прави. Техният дълбок сън е не повече от 10 минути. Почивайки, държат шията си изпъната нагоре, а когато пият вода, широко разтварят предните си крака, за да могат да се наведат достатъчно. Наведнъж жирафът поглъща до 60 литра вода.
надявам се да съм помогнала
Първоначално написано от BladeDancer
Не бих простил изневяра. Да ми яде хуя тая дето ше го направи... ше я заколя НАЙ-МАЛКОТО и ще я чукам в раната...![]()
хЪх...
Ако беше влюбен в първото момиче или я харесваше достатъчно за сериозна връзка, никога нямаше да погледнеш втората и да я приемеш по някакъв по-особен начин.![]()
Ех...като ви дойде на главата друго ще говорите...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Модераторе, само да те светна, че съществуват хора с много силни ценности и принципи и още 5 неща, които не искам да изброявам. Но иначе си права... повечето оттук, които казват, че няма да го направят - ще го направят.Първоначално написано от ShtrudeL
Другите приказки за когато щяло да дойде... овчия парад на село с овчаря
![]()
хЪх...
Ами да ти кажа ли при теб дилемата е ( "коя ще ми бъде по-интересна? " )
Държиш старото за резерва (много гнусна постъпка) ,след като говориш така за нея ,дали наистина я обичаш?
Винаги когато една връзка става сериозна,все някой ще каже,че е задушаваща.Ами пускай опитоменото и ходи да гониш дивото.Според мен не заслужаваш нито една от двете ,но както и да е ?!Страх те е да бъдеш сам ,може би ето къде е проблема.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Като не те оценява и не си щастлив/а тогава късате, а не му изневеряваш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Честно казано скоро не бях чел по-извратено нещо .. ТИ МЕ ИЗУМИ .. !! Та по темата .. преди време и аз бях пред такава дилема ! И тогава избрах момичето, което ме караше да се чувствам по-добре съответно по--свободен и по-на място. Изживяхме невероятни моменти заедно, но като всичко хубаво и това си имаше край.. така, че ще имаш още много жени в живота си направи това, което мислиш че е по-добре за самия теб. Любовта е много непостоянно нещо за това и се отдай максимално докато все още я има, а кой знае "второто" момиче може да е истинската ти любов. Аз бих предпочел нея ти си решаваш и УСПЕХ !Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре