^ Хора има всякакви. Аз познавам и такива дето само за едни случайно засечени погледи се заяждат и вдигат лудите скандали Но в случая момчето донякъде си е право. Аз също бих реагирала остро на подобно нещо. Просто е гадно... преди 2-3 дни те запознава с компанията му и днеска ти вече излизаш с някой от приятелите му и то само двамата. Всеки би се издразнил поне малко, но грешката на пича е в това, че вярва на всичко. Авторката казва, че не е вярно това, че се е натискала с друг, но приятелят му твърди,че е и пича се е вързал. Аз например никога не вярвам на такива неща като ми ги казват трети лица. Независимо колко добра приятелка ми е - не го ли видя с очите си няма да повярвам. Иначе не знам дали е някаква тенденция между момчетата, но съм забелязала, че доста от тях се връзват на такива неща, казани от устите на някои техни приятели.

Авторке, не му се моли. Остави го да прави каквото иска. Вече един път предполагам си му обяснила, че това, което са му казали не е вярно - няма какво повече да направиш.