- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трапчинки
Имам, на едната страна е по-ясно изразена, на другата почти не си личи. Изглежда яко, на мен много ми харесва![]()
На брадичката не харесвам, уви и такова си имам![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Имам но за съжаление са много леки ....ИНаче много ми харесват обожавам мъже с трапчинкии по бузките ... слабост са ми
![]()
![]()
Само при определени физиономии и не са толкова дълбоки, но бих искала, страшно сладко е (:
Running is my drug and I am overdosed ..
Нямам ,но обожааваммм![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Нямам и не ми харесват, но на някои хора им утиват или просто съм свикнала да ги гледам така с трапчинки![]()
Имам на лявата буза, малка е но пък много ми харесваа..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Имам за жалост.
Обожавам хора с трапчинки ! Изглеждат супер сладурско.
Придава много приятно излъчване на човека.
Аз за съжеление си нямам , ама какво да правя .. случва се.![]()
To infinity and beyond.
Имам две на бузките, като с ухиля и са адски яки и много си ги харесвам. Особено едната, която е по-изразена. Много харесвам момчета с трапчинки![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз нямам, но иначе много ми харесват![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Това онова дето е като вдлъбнатини на бузите ли е??? Нямам за щастие![]()
За съжаление неМного харесвам хора с тръпчиинкиии
супер сладко е
![]()
имам една под дясното око на горния край на бузата...но не ми е по рождение а стана без да искам...играехме си с едно момче в детската градина и то ме блъсна, аз паднах след това ми се образува една синина на бузата и то със топче и най-накрая ми остана трапчинката... иии да харесвам си я
Humans need fantasy to be human.
Ми и аз по рождение нямам, но отдавна съм с брекети и като се усмихна, си ги имам.Жалко, че не са ясно изразени.Надявам се като махна брекетите, да си стоят, че даже и по-ясни.![]()
Много ги харесвам попринцип.Почти на всички им отива.![]()
Big or small, lies are lies!
Имам и ми харесват.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!