Здравейте,нова съм във форума и се чувтвам много объркана...исках да споделя с някои това което ми се случва на хора които не ме познават и да чуя мнения и съвети за моя проблем..ето го и него.Имам приятел от 2 години и няколко месеца много силна любов, в началото всичко беше прекрасно лудото влюбване и т.н....знаете как е след това почнахме мн да се караме за глупости ии в отношенията ни винаги аз съм била доминиращата гледаше ме каточели на пиадестал...и аз до някаде се възползвах от това...за отрицателно време той много се промени почна да даржи на своето обича ме показва ми го постоянно но някак си в караниците ни той става мн студен даржи се надменно свикна винаги като се караме аз да тарся аз да званя и мисля че това го успокоява..а аз съм такав характер че не сам мн инатлива и волева пречупвам се лесно може би и затова съм допуснала да се стигне до там....и сега уж много се обичаме и всичко е наред а когато се скараме дори и за някаква дреболия той се даржи супер студено качели е сигорен че каквото и да ми каже аз ще го приема..позволявам си и мн да плача пред него защото съм по чувствителна нз къде е причината и как да го променя с моето даржание с постапки и действия....искам просто съвети за това как не се чувствам обсебена от приятеля ми или поне да направя така че да оценява повече какво има...Благодаря ви предварително.....