Аз съм на 12 години .. искам да си купя сутиен .. неискам да х0дя с майка си по маразините за сутиен .. п0 д0бре ли ще е ак0 0тида в магазина , разгледам сутиените,преценя си и да г0 купя, а ак0 ме п0питат за к0й е (защото в моя град има много клюкари) и аз да кажа че е за една приятелка .. ?? м0ля Ви п0м0гнете ми .. !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кирилицата важи и за заглавието!
kalpazanka
И к'во толкова срамно и тайно има в купуването на сутиен?!
Всякаш си единствената,която носи ...
А и "градските клюкарки" едва ли нямат к'во друго да обсъждат та да започнат да говорят за теб и сутиена ти
Не се филмирай толкова!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
По-добре да взимаш сутиен и да ти трябва,отколкото да стоиш с другите дъски и да 'клюкариш'.Пък и ще мине малко време и ще свикнеш.Изобщо няма да ти пука,че си взимаш сутиен.
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Какво трябва да ти помогнем ние ? След като не искаш да ходиш с майка си вземи някоя приятелка с теб.Пък и не мисля, че има нещо срамно да си купиш сутиен след като има какво да сложиш в него, но взе пак внимавай с размера.Да не прекалиш.![]()
Като си купуваш чорапи криеш ли се? Лъжеш ли продавачките, че чорапите са за приятелки?
Какво ненормално и срамно има в купуването и носенето на бельо?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако имаш нужда чак тогава си купи,
глупаво е да носиш сутиен, ако нямаш на какво да го сложиш..
Що за глупости са това, да питат за кой е..
Бати, тях к'во ги интересува.. о.О
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Абсолютно нормално е да попитат дали е за нея, за да я консултират за размера и модела. Това им е работата.Първоначално написано от BaffaLsc
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А дали ти трябва? Или искаш да носиш защото приятелките ти носят? Защо се криеш?Отиваш,мериш и купуваш.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ми недей да носиш бельо тогава...![]()
По-добре да те видят, че си купуваш сутиен и да ти завиждат, защото те нямат нужда все още от такъв ... От колкото да ти порасната гърдите и да те ебават, че не носиш сутиен, защото те е срам.
Лично мен би ме било повече срам, да се развявам на ляво на дясно без сутиен, от който имам нужда, от колкото да ида и да си купя.
Гащи ( о колко мразя тази дума ) кой ти купува... да не би и такова да не носиш, защото те е срам да си купиш ?
Хах...Тоя коментар ме разбиПървоначално написано от dream1707
![]()
По темата!Защо не искаш да отидеш с майка си?Тя ще ти помогне с размера,вида и ще ти дава съветиНека другите дъски да клюкарстват,тебе к'во ти пука?Може да отидете 4-5 приятелки на пазар и да си купиш...Аз често така правя, но не нарочно...просто често ходя на пазар с приятелки.Трябва да се чувстваш по-зряла,по-голяма и по-секси!Но ако все пак ти се наложи да отидеш сама,бъди уверена!Няма да те заболи ако кажеш, че е за теб.Успех!
\
/
Според мен пък, щом си на 12, едва ли имаш нужда от сутиен. Аз на твойте възраст носех бюстие. Ако пък наистина имаш нужда, иди с майка си или някоя по - близка роднина или приятелка.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Аз на нейната възраст носих чашка С , така че е до човека и изобщо не трябва да се притеснява,но като се осъзнае след някое време ще разбере всичките мнения до тук и как това е напълно нормално нещо.Първоначално написано от suNnykaty96
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Какво срамно има,та това са нормалните неща от живота ?!
В тези неща няма кой по-добре да ти помогне от майка ти,какво като й споделиш-това не е нито срамно,нито лошо.Ако все пак не искаш,по-хубаво отиди с приятелка (: