Здравейте. Снощи излизах с едно момче, доста симпатично.. абе с една дума страхотен. Аз го намерих във фейсбук и накрая се оказа,че живее в отсрещния блок :d голям смях си беше... та да си дойда на думата. Снощи излизах с него и то само за 1 час ( беше на серенада на една от учителките си-абитиурент е). Постоянно ме бъзикаше с "малката" " дечко" и всякакви такива.. отделно,че ми взе гривната и си я сложи на ръката.. после не ми я даваше... мина страхотно. Изпрати ме до блока ми и имаше голям интерес от негова страна, това в кой вход точно живея общо взето през цялото време си пускахме бъзици. Той е Рак, а аз съм Телец. Лично на мен тази комбинация не ми харесва особено.
Снощи той влезе в скайп, реших се първа да му пиша, но останах без отговор.... Според вас защо не ми е отговорил? Ако съдя по срещата, минала е доста добре...но.... и ако може да ми кажеше,малко повече за тази съвместимост рак-телец ...

И още един въпрос .. чудя се дали днес да му пиша, смисъл не съм ли малко досадна .. и аз не знам..
Ще бъда благодарна на сериозни мнения по темата.