.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Теч :D

Hybrid View

Теч :D

Здравейте,
    На 19 години съм и наскоро ми беше първия полов акт,не съм обръщал голямо внимание на секса до скоро та затова толкова късно.Проблема е че не достигна до край,защото .. ами като се възбудя от главичката ми потича една лигава прозрачна течност, без миризма.Та тази течност изпълни презерватива и той се изхлузи.Аз се спекох и реших че е по-добре да спра,отколкото да рискувам без презерватив.
    Та тази "смазка" която тече не ми се вижда нормална, а при мен я има наистина в повече.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и знае ли какво може да се направи в случая?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това се нарича предеякулационна течност...образовай се малко преди да тръгнеш да правиш секс

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ъ.. това е напълно нормално .. поне до колкото знам това е, както казаха по-горе, предеякулационна течност ..

Re: Теч :D

Цитирай Първоначално написано от anonimkoo0o
    Здравейте,
    На 19 години съм и наскоро ми беше първия полов акт
    Работата ясна
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Та тази течност изпълни презерватива и той се изхлузи....
    То нормално предеякулационна,ма да напълни капута......е*а го у фонтана.

Фен
    Град
    София
    човека не е правил секс цял живот ,какво искате (chuckle)

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не вярвам предеякулата да може да напълни презерватив. Според мен си свършил бързо-бързо, което е типично за първия път.

Всичко ти е окей, просто следващия път смени чувала и продължете по същество.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Здравейте,
    Работата ясна
    Да,знам че съм идиот,нямам нужда другите да ми го казват.
    DarkTemplar не можах да свърша.Вярно е че и едно пълно "сефте" нямам,но съм си бил достатъчно чекии и мисля че мога да усетя оргазъм и еакулация.
    Проблема с тая течност не беше само миналата вечер,по принцип като се възбудя и особенно като се самозадоволявам се омазвам целия,в смисъл че чак до стола е стигала като съм си бил по-продължителни злобарки.Абсурд е примерно да си бия чекия без да се съблека,още на 5тата минута ще имам петно на панталона.Свирка също ми е гадно да дам да ми правят,не искам да омажа момичето - ще вземе да си помисли че и се празня в устата.Гадна работа.

Град
    Varna Town
    Ти си някакъв феномен... Няма да ти трябват лубриканти щом имаш смазка

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Здравейте,
    Работата ясна
    Да,знам че съм идиот,нямам нужда другите да ми го казват.
    DarkTemplar не можах да свърша.Вярно е че и едно пълно "сефте" нямам,но съм си бил достатъчно чекии и мисля че мога да усетя оргазъм и еакулация.
    Проблема с тая течност не беше само миналата вечер,по принцип като се възбудя и особенно като се самозадоволявам се омазвам целия,в смисъл че чак до стола е стигала като съм си бил по-продължителни злобарки.Абсурд е примерно да си бия чекия без да се съблека,още на 5тата минута ще имам петно на панталона.Свирка също ми е гадно да дам да ми правят,не искам да омажа момичето - ще вземе да си помисли че и се празня в устата.Гадна работа.
    Ем според мен пък не си идиот ,че първият път ти е бил на 19,напротив евала,че си изчакал да порастнеш.За мене идиоти са тия които са се ебали още от 14 годишни и едва ли не изкарват не-нормални хора които са изчакали подходящият момент.Така,че на такива мнения им тегли една

Град
    Пловдив
    Лошо няма, стига наистина да го е "изчаквал" този така вълнуващ "подходящ момент"

В противен случай би те довело до комплекси от ей този характер.

Цитирай Първоначално написано от zay4e

Ем според мен пък не си идиот ,че първият път ти е бил на 19,напротив евала,че си изчакал да порастнеш.За мене идиоти са тия които са се е**ли още от 14 годишни и едва ли не изкарват не-нормални хора които са изчакали подходящият момент.Така,че на такива мнения им тегли една
    Чакай малко бе аз си направих сефтето на 16 за момче смятам, че това е една нормална възраст. Ако съм искал да го направя по-рано съм щял да изчукам някоя лека женица, но аз исках да го направя с момиче което обичам и не съжалявам че изчаках. Ако това ме прави идиот ок. Иначето и аз съм против да правиш секс още от 14 годишна възраст, ама извинете ме на 19 не е ли доста чакането
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Ем според мен пък не си идиот ,че първият път ти е бил на 19,напротив евала,че си изчакал да порастнеш.За мене идиоти са тия които са се е**ли още от 14 годишни и едва ли не изкарват не-нормални хора които са изчакали подходящият момент.Така,че на такива мнения им тегли една
    Чакай малко бе аз си направих сефтето на 16 за момче смятам, че това е една нормална възраст. Ако съм искал да го направя по-рано съм щял да изчукам някоя лека женица, но аз исках да го направя с момиче което обичам и не съжалявам че изчаках. Ако това ме прави идиот ок. Иначето и аз съм против да правиш секс още от 14 годишна възраст, ама извинете ме на 19 не е ли доста чакането
    Защо мислиш ,че е доста?

Град
    Пловдив
    1. Сигурно и на 10 ако си искал си можел

Тежки думи "Аз изчаках до 16", все едно сте си скъсали чакалото от чакане, явно винаги ще са на мода.

2. Да, 19 е една идея късничко. между 16-18 е най-подходящо за първи път.

Не знам защо говорите за чакане,все едно е влак та да го чакаш.При мен пубертета явно е закъснял,защото до преди половин година изобщо нямах сексуални мераци.Пък и дали ще е на 18 или 19 разлика реално няма.Аз мисля че секса трябва да се прави когато ти се прави,в смисъл че е тъпо да си поставяш ограничения стил "ако не го направя до 16-нищо не става от мене" или "много ми се прави ама мама каза да изчакам до 18".
    Тъпото е че никой не може да помогне по проблема или поне да обясни на какво се дължи.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Не е доста.Ти като си намерил момичето на 16,той го е намерил на 19....С всеки различно. Пък по темата - не мисля,че това изобщо е проблем,даже се радвай.На някои смазката е малко и си взимат лубриканти.Пък колкото до това,че ако момичето ти прави френска ще й е гадно.... може просто да я попиташ,все пак не всички момичета са еднакви и не им харесват еднакви неща.Ако моят приятел беше така изобщо нямаше да ми е проблем,даже щях да се кефя

Здравейте,
    На 19 години съм и наскоро ми беше първия полов акт,не съм обръщал голямо внимание на секса до скоро та затова толкова късно.Проблема е че не достигна до край,защото .. ами като се възбудя от главичката ми потича една лигава прозрачна течност, без миризма.Та тази течност изпълни презерватива и той се изхлузи.Аз се спекох и реших че е по-добре да спра,отколкото да рискувам без презерватив.
    Та тази "смазка" която тече не ми се вижда нормална, а при мен я има наистина в повече.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и знае ли какво може да се направи в случая?
    Затегни гайката и спира теча

Повече от фен Аватара на the_man
    Наред си си, не си болен. Просто имаш хиперфункция на булбоуретралните жлези. Можеш да се посъветваш с някой уролог, ако толкова те притеснява съм почти сигурен, че има разни медикаменти, подтискащи тази секреция и уролога най-точно ще ти каже какво трябва да направиш.
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от the_man
    Наред си си, не си болен. Просто имаш хиперфункция на булбоуретралните жлези. Можеш да се посъветваш с някой уролог, ако толкова те притеснява съм почти сигурен, че има разни медикаменти, подтискащи тази секреция и уролога най-точно ще ти каже какво трябва да направиш.
    А ти от къде знаеш, че е булбоуретрална смазочна смес... може да са куп причини.
    God is an idiot, I have DNA...

Повече от фен Аватара на the_man
    Ами така го описва пича, ти кво мислиш че е? Слюнка ли? Няма хиляди опции да ти кажа... едва ли е друг секрет, едва ли е сперма и едва ли не се усеща как пикае докато се кефи и всъщност е урина... да верно, винаги има и други варианти. За тва му писах да иде на доктор като се притеснява...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си