Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Цитирай Първоначално написано от zay4e

Ем според мен пък не си идиот ,че първият път ти е бил на 19,напротив евала,че си изчакал да порастнеш.За мене идиоти са тия които са се е**ли още от 14 годишни и едва ли не изкарват не-нормални хора които са изчакали подходящият момент.Така,че на такива мнения им тегли една
Чакай малко бе аз си направих сефтето на 16 за момче смятам, че това е една нормална възраст. Ако съм искал да го направя по-рано съм щял да изчукам някоя лека женица, но аз исках да го направя с момиче което обичам и не съжалявам че изчаках. Ако това ме прави идиот ок. Иначето и аз съм против да правиш секс още от 14 годишна възраст, ама извинете ме на 19 не е ли доста чакането
Не е доста.Ти като си намерил момичето на 16,той го е намерил на 19....С всеки различно. Пък по темата - не мисля,че това изобщо е проблем,даже се радвай.На някои смазката е малко и си взимат лубриканти.Пък колкото до това,че ако момичето ти прави френска ще й е гадно.... може просто да я попиташ,все пак не всички момичета са еднакви и не им харесват еднакви неща.Ако моят приятел беше така изобщо нямаше да ми е проблем,даже щях да се кефя