ще се опитам да бъда кратка и ясна за да не четете дълги истории..
ходех с едно момче близо месец през цялото време лъжеше и сам си вярваше колко е сериозен ,накрая ми изневери и всичко до тук (от година може би не мога да си намеря подходящия човек само ме лъжат използват и тн ,не се получава просто чудя се аз ли имам някакъв проблем или всички са станали непоносими) както и да е ..след като скъсах с това момче ,мои бивш приятел поиска пореден шанс..случаят с него пък е ,че много пъти сме се разделяли и събирали , познаваме се от деца ..за последно се раделихме може би преди половин година да го кажа,защото редовния му номер е да ме за***ва без да ме търси няколко дни и аз последния път просто се отказах..той не ме потърси порсто се разделихме ей ака както не ме беше търсил вече 10 дни ..чудно нали ?
сега пък изведнъж се сети за мен след половин година , само аз си знам как го преживях това и колко пъти уж се е променил ,всичко ще е ок и идва един прекрасен момент в който той е много зает и не ме търси .. та това общо взето ... след него всичките ми връзки са неуспешни ,само за него не съжалявам ,че сме били заедно защото само с него всичко беше толкова хубаво )
сега съм го забравила и съм преживяла тези неща ,обаче като си знам ,че само с него всикчо беше истинско ,може би дълбоко в себе си имам нещо специално за тоя човек,вие какво мислите струва ли си да даваш на някого много шансове ,заради едни и същи грешки