- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Модератора да не я трие. Този път който няма да отговаря няма и да пише ! Та въпросите от миналата тема бяха:
Преди кардио трябва ли да се яде нещо и какво ?
След него освен протеин на какво още трябва да е богата храната ?
Как е по-добре да правя кардиото:
1 В почивните дни ?
2 Да махна някоя тренировка или упражнение и пак да правя в почивните дни ?
3 Да спра с тежестите и 2-3 седмици само на кардио, а ми трябва и само 2-3 кг. да сваля ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
Delete
Turn off
Толкова много инфо има както тука така и в други сайтове.. а ти все едни и същи въпроси.."какво да ям преди да правя кардио..ааам ами след кардиото"...
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
най добре хапни мухоморки,и ни отърви веднъж завинаги от малоумните си теми и постове..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ееми няя се разберем с вас![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ и какво ще направиш по въпроса![]()
![]()
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване.
9. Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
Вижте се, как не спазвате правилата !![]()
Трябва да ви накажат с БАН !![]()
sapphire5![]()
Имаше и една точка за публикуване на теми с несериозен характер![]()
Несериозна я правите отново вие ! Аз я пускам за да питам в нея и за да не правя други теми и като не ми отговаряте и се правите на интересни става несериозна.
sapphire5![]()
Замислял ли се за развитието на твоите теми? Прочети си предишните две отново и пак помисли защо не ти отговаря никой.Първоначално написано от awerw
Защото не знае отговорите !То така излиза
![]()
sapphire5![]()
За разлика от тебе велико мислительо,ние сме тъпи и необразовани в занаята,ама с по-добър релеф от твоя.Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
Ее на всеки му се налага да чисти все някогаАе вече нема да отварям теми тази беше последната да се пробвам дали някой съвестен ще ми отговори !
sapphire5![]()
Преди кардио зависи кога е може да ядеш протеин! БЕЗ карбохидрат.Първоначално написано от awerw
Можеш да правиш кардио винаги 6 от 7 или 7 от 7 дена зависи от диетата и как се въстановяваш,добавки, стероиди етс.
Правиш първо анаеробни после аеробни занимания!
ТЕЖЕСТИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ! Иначе мускула губи стимул и се разгражда по-бързо! Анаеробните тренировки горят мазнини до 40часа след тренировка, а кардиото до 5 (мисля не съм сигурен поправяйте) след трен!
п.с Като знам ,че си лостаджия ефекта от анаеробните трен. май спада до някакъв час ...
Не съм лостаджия. Мерси.
sapphire5![]()
Опа ! И защо без въглени ?Първоначално написано от fatrat
След кардио ядеш каквото по принцип ядеш и след тренировка с тежести..
Може и със, може и без. Ако целта ти е да топиш мазнини, по-добре без въглехидрати преди това, иначе трябва да отделиш повече време за кардио.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
То пък ако не приемеш въглехидрат преди това ще стане едно кардио недей си игра ..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
А да питам добре ли е да се вдигат килограмите на тежестите по време на НВД ?
sapphire5![]()
Могат, но трудно и няма логика.
Щом си на НВД значи явно искаш да сваляш. Тогава за какъв к*р са ти повече килограми? Повече килограми за маса или сила, а за маса и сила - ВВД...
По принцип може, но много трудно и пак казвам - безсмислено![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
И аз така си мислехмс
sapphire5![]()
Най-добре на ВМ-НВД , така хем ще сваляш,хем ще вдигаш килограмите на упражнениятаПървоначално написано от awerw
![]()
АБЕ Стига с тея ВМ НВД кура ми. РБД щото тва нвд след 2-рия месец като спре да работи ,че го видиме как качи двойно! РАБОТИ СЕ С МАКСИМАЛНИ ТЕЖЕСТИ КОИТО МОЖЕШ ДА ВДИГАШ!
Значи да сменя само диетата пък тежести да вдигам колкото мога![]()
sapphire5![]()
ako искаш карай на НВД обаче след 2 месеца трябва да излезнеш много внимателно или да минеш в кетоза