- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Ахм значи имам избор, ама ще я сменя докато мога после да не сбъркам нещо.![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не схванах как точно после ще си върна килограмите? В какво ? В мазнини ли ?Първоначално написано от fatrat
dude you jack off. Определено да, щото като знам всички как правят нвд и после веднага след него ВВД , разбираш ли щото почват да качват. Нали се сещаш , после какво ставаПървоначално написано от DownloadVirus
След това, НВД е доста строга диета, а се пак той е на 13-14 години!
На 15 съм !!!
пп. Видях те в раздел Любов кво си гукаш там![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Четох различни мнения и ми дойдоха 2 въпроса в главата:
1 Как е по-добре да се тича за сваляне на кг. - бързо или крос, а от бързо нямам предвид спринт, а малко по-бързо от кроса
2 Преди кардио въглехидрат да се яде ли ?
sapphire5![]()
1. HIIT уж най-бързо гори мазнини от кардио тренировките. Според мен е въпрос на личен избор - колкото по-бавно е тичането, толкова повече от изгорените калории са мазнини, но не мисля, че за непрофесионалист е от особено значение.
2. Аз съм фен на хранене с въглехидрати преди кардио, защото имам повече енергия да се натоваря и просто тренирам повече време. Пък и в една друга тема писах за високите нива на инсулин при тренировка на гладно. Но всеки си преценява.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, твоите мнения ги прочетох, но четох и точно обратните ;дд Тъй, че ми трябват повече мнения по въпросите да видим към къде ще наклони везната![]()
sapphire5![]()
За кое става въпрос ?Първоначално написано от awerw
Първоначално написано от awerw
sapphire5![]()
За сваляне на кг квото искаш можеш да правиш,да тичаш,да вървиш,ако искаш да свалиш само мазнини там се променят нещата!Първоначално написано от awerw
Да ядът се въглехидрати преди трен,но ако искаш може и да ядеш само мазнини , те дават също енергия и ще направиш нещо като ВМД![]()
Има различни школи и всеки използва тази която му доставя резултати! Пробвал съм без въглехидрат, със въглехидрат и мисля ,че второто е по-добре. Естествено гликемичния индекс трябва да е умерен клонящ към нисък (например овесени ядки) ,за да е постоянно нивото на инсулина и да няма пикове! За кардиото пак са няколко школи аз отново съм пробвал от всичко и мисля ,че в т.нар златна среда е най-добре. Хиит 4-5 пъти седмично и монотонно кардио 2-3-4 пъти седмично!
Значи втория въпрос го оправихме, ако може още някой да се включи да се ориентирам и по първия и съм готовМс на отговорилите до сега
![]()
sapphire5![]()
Интересува ли те дали ще загубиш мускулна маса или просто искаш кг да свалиш?
Абее и за ММ ме интересува, ама мисля, че съм разбрал какво трябва да правя за да не губя![]()
sapphire5![]()
Така ли бе? Яяя сподели ! Ама не тук,ами на ЛС,щото не искам другите да са толкова масивни и орелефени като насПървоначално написано от awerw
![]()
Тая тайна я знаят само хората от моята зала :P
sapphire5![]()
Такам, тази тема стана малко като дневник ;д та с килограмите добре вървят надолу, сичко ок, но ръката нещо почва да изчезва, почти 2см дръпнах назадзнам, че е нормално, но толкова много ли
след трен пия по 1л прясно мляко или 2кофички кисело по 400г всяка, ама май не е в хранителния режим проблеми
Как мислите ? И дали ще са ми в минус по-малките ръце при силовите тренировки или ако си набавям въглехидрат преди трен ще имам сила като предишната ?
sapphire5![]()
Нямаш въглехидрат след трен..
зависи, ако имаш предвид бързия въглехидрат веднага след трен го имам, но после карам само на мляко нали да сваля кг. ;д значи трябва да включа и нещо въглехидратно, но какво количество все пак искам отрицателен баланс ?
sapphire5![]()
как 2 см бе човекти колко кг си свалил, колко мазно си имал...
сигурно си мерил като е била студена, пък преди си я мерил напомпана, ама 2 см за толкова кратко време. ако е мускул би означавало около 4-5 кг, не е възможно просто за толкова кратък период
Ех тя ръката ми тежи 4-5 кгбе айде да не е 2см може да е 1,5 ;д ама метъра това показва
Може и не знам нещо да не е наред да не съм измерил правилно ;д бе ще меря пак пък ще вдигна малко въглехидратите
![]()
sapphire5![]()
не си я мерил правилно най-вероятно. внимавай какви въглехидрати вдигаш обаче, да не се обърка работата
Я най-добре си напиши хр.режима и stats![]()
Не съм изчислявал колко калории има просто гледам да се ограничавам от към въглехидрати. Значи когато съм на училище в 8:50 тостер с месо и зеленчуци, на обяд към 12,13,14 хапвам пак тостер защото отново не съм у дома този път тостера е с яйце и зеленчуци, след това трен, след трен, ако е силова 1 чаена лъжица мед, 4 цели варени яйца и 1 филия хляб, ако е кардио 2 кофички кисело мляко или 1л прясно мляко, след това за вечеря мога да изям 1 кофичка кисело мляко, или 2 чаши прясно, зависи какво има. А ако не съм на училище то пак зависи какво има за ядене, но най-вече ядки,яйца, мляко. Нямам точна диета.
sapphire5![]()
Пак щото в 'ляба има и малко въглехидрати.Първоначално написано от awerw
Според мене си носи яйца или нещо и на училище, ако трябва купи си шейкър и си го носи в чантата.Аз хода така на университета с 1.5 литра водица и един шейкър зареден с пудра! След трен само 1-2 лъжици мед и 4 яйца! След кардио само 4 яйца , а за вечеря може да прибавиш няква салатa с извара и кашкавал/сирене например или направо да замениш млякото!