- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Филията, ако е препечена бива ли? А какво му е на млякото ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Има лактоза и за това не е много препоръчително когато искаш да сваляш ! Мисля , че имаше около 4 грама лактоза в 100 грама на продуктът!
ако ще и изгоряла да е пак не биваПървоначално написано от awerw
Ахам, мсЧетох за тази лактоза, ама нещо ми куцат работите май пак ще питам госпожата по биология
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А да питам, когато огладнявам измежду храненията, които написах, може ли да прихапвам някакъв малък въглехидрат, нещо ядчици, плодче ала бала, или не ?
sapphire5![]()
Ядките не са въглехидрат бе пич![]()
Да може да хапваш - ЯДКИ! Като искаш да чистиш не наблагяй много много на плодовете!
Ами аз като чета на опаковката и мазнини си иматЗначи разбрах ;д мс
sapphire5![]()
Кои си имат мазнини бе ?Първоначално написано от awerw
Хич не са въглехидрат ама изобщо!Първоначално написано от DownloadVirus
Белтъчини 26.5гр
мазнини 49.5 гр
въглехидрати 19.5 гр.
Ами? Я виж въглехидратът най-нисък ?И това каква ядка е?
![]()
БАДЕМИ:
В 100 грама:
Вода- 4.7
Eнергия- 598
Протеин - 18.6
Въглехидрат - 19.5
Мазнини- 51.2
Калции-234 (mg)
желязо-504 (>>)
Фосфор-4.7 (>>)
Натрий-4 (>>)
Калии-773 (>>)
Това е фъстък и ИМА въглехидрат! Яйцето няма въглехидратПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Това да кажеш на ядката,че има въглехидрат е се едно да кажеш,че млякото има въглехидратТо,че има-има,особенно пък купешкото,гледам го 12 грама въглехидрат на 250 мл от които ЗАБЕЛЕЖИ! 12 грама захар
Ама го пием по 1 литър преди лягане,нали ?
![]()
ти сериозно ли неможеш да разбереш или се правиш на бавен? АКО ЩЕ 1 грам да има пак има микронутриента въглехидрат! Това дали ще ядеш нещо за протеините, мазнините или въглехидратите си е твой избор. Ако щеш яж киселото мляко за протеин въпреки ,че има 3.5гр на 100гр продукт (не ,че неможе просто като изям 3-4 кофички около 1.200 грама ми се подува корема) затова ям пудра! Tака че във фъстъка вчастност и във всички други ядки има въглехидрати и точка.
п.с а това твоето мляко с 12 гр захар да не е някво плодово? ПО-добре недей да го пиеш!
НЕ! Нормално прясно мляко![]()
Пиши следното:
100 ml:
Energy 47
Proteins 3.5
Carbohydrates 4.8
of which sugars 4.8
Fat- 1.5
of which saturated- 1
Fibres 0
Calcium 130 (mg)
Sodium 0.045 (gr)
Това е в 100 мл!
нямам идея батка по принцип не трябва да има. Ако искаш махай кисело щото сто про в него няма захар
edit: понякога ако не си завършвам смислено изреченията питайте пак, в момента съм на НВД за около месец (вече 5-6 дена минаха) обаче съм на 80гр въглехидрат тааа ясно ви е!
ЯСНО! Няма храна за тоя мозък и лека полека ..![]()
А пък аз не знам! В България млякото го взимам от млекар и го варя ! Тук го взимам готово от супермаркета,жалко,че това от млекаря не знам какви са proteins:carbo:fats ,опитвам се да го сравня с това тук и го изчислявам по същият начин,макар и малко грешно може би![]()
Аха полезно инфо дадохте. Вирус можеш да го питаш от какво животно взима млякото, обикновено от кравата е с по-нисък процент масленост, а от овца с по-голям ;д
sapphire5![]()
Краве!
Плюс това то си има обезмаслено полуобезмаслено и с пълна масленост или както там му викате0% / 1.5% / 3.5% - тука е така
Не знам в България млекаря къв процент масленост му е млякото , просто го пиеш (тцтц смешно прозвуча
)
аз си ям млякото на 6.2% и изобщо не му се впрягам!
Ехе , достаПървоначално написано от fatrat
![]()
то като е по 400-500гр на ден не се усещаПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Ще ми обясни ли някой, подробно, как влияе лактозата, че не е добре да се приема при режим за понижаване на теглото ?
sapphire5![]()
Eми лактозата си е въглехидрат, а нали при понижаване на теглото трябва да се намалят въглехидратите, така че..