- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Ми то и в яйцето има въглехидрат, и в месото има, чудно ми е много какъв е проблема, питах насам натам, ама не получих отговор, тук ми е последната надежда ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
в яйце въглехидрат ООООООО БОЖЕ ЕЛА И МЕ ВЗЕМИ!
Във всички храни има ! Някъде повече, някъде по-малко за това не намирам защо да не пия мляко.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Сериозно ли си вярваш ве?Ахахахахах земи прочети малко![]()
то във всички храни има, но къде 0.5 гр/100 гр, къде 80гр/100гр.Първоначално написано от awerw
специялно за яйцата ... около 50гр протеин, 1гр въглех. и 40гр мазнини на 100 грама яйца (цели)
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Това имах предвид, дори много малко, но има. Знам, че фатрат яде яйца с 0 грама въглехидрати, палачинките също ги яде с 0гр. въглехидрати, за него има храни в които, няма и един мили грам въглехидрат!
sapphire5![]()
то 1 грам въглехидрат не могат да ти дадат енергията да пръднеш дори ....Първоначално написано от awerw
той затва изобщо не ги и брои!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Изобщо не говоря колко енергия дават, казвам че има, а той да излезе прав не ги брои, ама факта си е факт и си има.
sapphire5![]()
аве ,плъх книжен пак ли почна да философстваш..има та има.дори и половин грам да е -има..това ли е най важното ,че в яйцето има 0.5 г въглехидрат( едно яйце средно е 52 грама) тва са цели 2 кк..малеее,страшна работа..а през това време дето се хващаш за думата ,да се беше хванал да се понабираш малко
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Има различни въглехидрати и колкото и да искаш примерно да си набавиш въглехидрати от яйцето-едва ли![]()
Ти за да сложиш яйцето да се вари ще изразходващ повече енергия отколкото ти дава тоя 1 гр. въглехидрат.
Ми ако го свари мама ?Първоначално написано от ZipFail
![]()
Да, почти винаги друг ми ги вари ;дд но ако няма кой и аз де ;д та навар мнението ти беше доста безсмислено.
sapphire5![]()
Кликай тука awerw[/url][/u]
съвсем смислено е...ако времето което губиш да пишеш безсмислени постове посвещаваше на тренировки ,щеше да си мноого голям
Аз на ден пиша около 2-3 поста, или уча или тренирам, нямам време, кажи го това на някой друг.
sapphire5![]()
по 2 -3 на ден ..си е 2 000 дни..което ще рече около 7 години в този форум...ти си явление бре
Общо мнения: 4461
[0,09% от всички / 7,80 мнения на ден]
мерси ,Зип..значи пак излъга момчетоПървоначално написано от ZipFail
![]()
Тези 7,80 са някакво число общо от всички и някви времена там се пресмятат по некав начин, вижте ми мненията и датите да видите дали пиша по 7 на ден .... Имам толкова мнения, защото преди бях по-активен, все пак не може постоянно да се тренира.
sapphire5![]()
Какво ще кажете, 2 или 3 упражнения за предмишница ? (тренирам я 1 път седмично)
sapphire5![]()
1 упражнение и то дори е ненужно,но все пак.Като станеш като Кътлър ми тренирай и предмишницата с 2-3 упражнения..
Е да тя се тренира и с почти всички други упражнения, но реших да отделя малко повече време да видя дали ще стана по-силен на канадска ;дд
sapphire5![]()
Не канадската има с всичко друго общо ама не и със силаАйде да е едно 5%
Може ти да биеш мен или пък аз да бия Кътлър не се знае,общо взето тъпа работа,ако искаш да се докажеш със сила и издръжливост пред приятелите си вземи едно желязо и го бий в главата си докато не се огъне желязото,ако не се впечатлят значи са идиоти
![]()
Абе, не ;дд Едно момче, който може да се каже е професионален спортист, по канадска борба, ми каза, че предмишницата има 6 зони и ги тренира, и от там ми дойде идеята ;д
sapphire5![]()