.
Отговор в тема
Страница 8 от 23 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 555
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ;дд Слушал съм те за някои неща, ако не пия на прах треа пия 1л. аз иначе пия 500мл. на прах, не е кой знае колко по-малко ама е по-компактно, значи на опаковката не пише какъв е въглехидрата само пише, че 54гр. са въглехидрат 35 протеин и другото не пише ;д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    ;дд Слушал съм те за някои неща, ако не пия на прах треа пия 1л. аз иначе пия 500мл. на прах, не е кой знае колко по-малко ама е по-компактно, значи на опаковката не пише какъв е въглехидрата само пише, че 54гр. са въглехидрат 35 протеин и другото не пише ;д
    Чиста захар, човече.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ее, захар не захар, ти какъв искаш да е въглехидрата ;дд
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ами например ,да не е дизахарид, а монозахарид ?
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    Че тя захарта нали е монозахарид?

Май имаше впредвид обратното или аз нещо съм чел грешно

Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    Че тя захарта нали е монозахарид?

Май имаше впредвид обратното или аз нещо съм чел грешно
    9 клас ЗП Химия- ЗАХАР–Захароза , прост дизахарид!
    11-клас ЗИП Химия - Захароза(бяла рафинирана захар)- тривиално наименование на дизахарида 1-α-глюкозидо-2-β-фруктофураноза (1-алфа-глюкозидо-2-бета-фруктофураноза) . Извинявай, все пак от 9-12 клас винаги съм имал ЗИП химия не спори

Ем не мога споря по химия,ние сме доста назад! Почнахме от 8ми клас химията и тая година учихме неща като примерно наименувания там на основи , киселини тн примерно NaOH, H2S ей такива

Ся нямам учебник и тетрадки пред себе си щото съм в България ама ако ти казват нещо тия неща примерно ;d;d :

Mr,Ar Нали примерно NaOH (Na=14 , O=16 , H=1) и така Mr=14+16+1=40
    n=m/mr
    n=V/Vm
    C= n/v
    (1) mol =Mr (gr)

и още ся не си спомням

Просто за сравнение Сиг ги знаеш

да ! Задачи- за изчисление на масова част, практически добив и т.н

Тук кога ги учите тия неща ?

7-клас неорганична,8 клас задачи. 9-клас ако пишеш зип също има доста задачи, макар че аз отделно и на частни уроци ходех

7-клас неорганична,8 клас задачи. 9-клас ако пишеш зип също има доста задачи, макар че аз отделно и на частни уроци ходех
    Ясно! Аз ся мисля тука се връщам да уча в България от Септември , много зор ще видя и то май не само с химията Много простотия учите ей ! Кви са тия логики кви са тия ваще литератури ... И ква е тая тъпа Гърция дето учим като някви нообчета

9 клас се почва органичната химия по ЗП, също и по биология се прехвърлят накратко въглехидрати, белтъци и липиди

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз органична уча от тази година 8клас съм. И сега значи въглехидратите в млякото ми не стават и ще търся други ?
    sapphire5

Казах ти бе , и ЛС ми писа и ти казах,че най-добрият вариянт е декстроза

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Да, знам я декстрозата ти ;д На хапчета ли е на кво е ;д тия неща не ми понасят друго си е да изям 4 бъркани яйца с 3 филии хляб
    sapphire5

Повече от фен
    декстрозата е на кристали като захар,или на прах като пудра захар..при липса на декстроза- глюкоза или фруктоза..агрегатно състояние -същото като на декстрозата..локация във всеки голям магазин..цена около 1.50 лева за 500 грама
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Цитирай Първоначално написано от navar
    декстрозата е на кристали като захар,или на прах като пудра захар..при липса на декстроза- глюкоза или фруктоза..агрегатно състояние -същото като на декстрозата..локация във всеки голям магазин..цена около 1.50 лева за 500 грама
    Не знам за тука,ама в Гърция я има по аптеките

Повече от фен
    в Бг я има в кауфланд,била,метро и пр.
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Значи може и да потърся. Абе тва сухо мляко дет си го купих е егати ташака, има отвратителен вкус, едвам не повръщам като го пия, ще мина пак на яйцата
    sapphire5

Значи може и да потърся. Абе тва сухо мляко дет си го купих е егати ташака, има отвратителен вкус, едвам не повръщам като го пия, ще мина пак на яйцата
    Един млекар и истинско мляко!

Цитирай Първоначално написано от navar
    в Бг я има в кауфланд,била,метро и пр.
    Еми сигурен ли,че 1.50 са 500 грама ,защото тук:

http://www.silabg.com/bg/3905-ACTIVL...ROSE-XTRA.html

20 лева - 1000 грама

Значи това е разлика от 17 лева на килограм ! Прекалено много! Да не да ида с 5 кинта и да се чуда кво да правя на касата

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    Един млекар и истинско мляко!
    Да де, но нали на мен ми беше в главата, да пия по-малко вода с млякото, иначе 1л. ако е от млекар, а така е 500мл. може и по-малко, но става вече голяма помия ;дд
    sapphire5

Що да пиеш по-малко вода ? :

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Еми става нещо като протеин на прах ;д Ако е сухото мляко.
    sapphire5

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Върнах се от състезанието с въжето, сега да разправям ;д та имаше и други дисциплини и като цяло се справихме много по-добре от предишната година, взехме 3 места, само на въжето където залагах най-много не можахме да вземем, на всички други дисциплини взехме по едно място от първите 3. Проблеми с въжето беше най-вече, че терена беше неравен и тези които бяха отдолу имаха повече сила, а и играхме на трева и яко се пързаляше, все едно бях на лед, с ръцете държах доста здраво, но обувките ми много се пързаляха Ае нали сме взели там някво място, миналата и едно не взехме ;д Та да питам, вие като сте на НВД или просто сваляте, не чувствате ли, че от щангите тогава ефект няма, аз се чувствам така, вдигам вдигам, но все едно, че не правя нищо ... и не знам защо в момента задържам килограми и може да се каже, че съм хилавичък, но си харесвам повече тялото така ;д И да речем трябва да поддържате килограми за лятото, не ви ли писва 3-4 месеца да сте в застой и само да поддържате ? А сега си мажа рамото с Repair gel N и май има някакво подобрение, но не го усещам, а рамото не ме боли, но изпуква при някои упражнения и се измаря по-бързо от другото, във вторник ще ходя да ми го види пак лекаря, но ако ми каже да го мажа още просто, не ме боли но искам да го няма тва изпукване, а не мога да тренирам само с дясната ръка още дълго време, във вторник ще видя какво ще каже доктора и ще пиша да ми дадете съвет дали да продължавам да го мажа или да почвам да си тренирам. А скоро ще заминавам за друга държава и не мога да тренирам там, та мисля да си направя програма с упражнения само със собствено тегло, скоро я очаквайте !
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си