.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Сендария

Планирано или импулсивно?

Здравейте! Аз съм все още девствена, но имам сериозен приятел от 4 месеца. Сигурна съм, че това е момчето, с което искам да ми е първия път, НО се чудя едно нещо. Трябва ли да го планираме (къде, кога, как и т.н.) или може би е по- добре да е импулсивно?

Ами по-интересно е като е импулсивно , ама ти да не си врачка кога ще се случи ... не знам кво да ти кажа ... при мен беше импулсивно

Когато ви е писано стига с тия планове кога, къде и тн. така се губи целия чар на изживяването.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Фен
    Град
    Shumen

Re: Планирано или импулсивно?

Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Здравейте! Аз съм все още девствена, но имам сериозен приятел от 4 месеца. Сигурна съм, че това е момчето, с което искам да ми е първия път, НО се чудя едно нещо. Трябва ли да го планираме (къде, кога, как и т.н.) или може би е по- добре да е импулсивно?
    поканете и оркестър....
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Град
    Сендария
    Ами, Данчо, ела и ти! Може пък и тогава да ме очароваш с тъпите ти заяждания!

Фен
    Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Ами, Данчо, ела и ти! Може пък и тогава да ме очароваш с тъпите ти заяждания!
    нямай грижи
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Намерете си теренче и носете презервативи - други планове не ви трябват.
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на magita
    Самия въпрос е планиране
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

anonymous708973
    Guest
    Колкото и да се заблуждаваш, няма как да стане импулсивно.
    Като започнеш от търсене на място, минеш през купуване на презервативи и стигнеш до взимането на душ, всичко е планиране

Импулсивно щеше да е ако не бяхте чакали 4 месеца, за да го направите. Горкото момче толкова време си го държала на сухо... НО сигурно и той е девствен и се притеснява. Не виждам друга причина, поради която още не те е... Щом са минали 4 месеца забрави за импулсивно. Най-много можеш да не му казваш какво мислиш, ами да го изненадаш като го съблазниш с горещи целувки и т.н. Но най-добре ще е да седнете и да си поговорите за това.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    по-добре е да имате някакъв план,поне що се отнася до мястото
    вярно,че е топло ама тва не значи че трябва да го правите навън. не забравяй презервативите и не се притеснявай много-много

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от danielpetrov1991
    Импулсивно щеше да е ако не бяхте чакали 4 месеца, за да го направите. Горкото момче толкова време си го държала на сухо... НО сигурно и той е девствен и се притеснява. Не виждам друга причина, поради която още не те е... Щом са минали 4 месеца забрави за импулсивно. Най-много можеш да не му казваш какво мислиш, ами да го изненадаш като го съблазниш с горещи целувки и т.н. Но най-добре ще е да седнете и да си поговорите за това.
    Горкото момче ,бил чакал 4 месеца....че колко трябва да чака 3 дни ли?Особенно пък когато приятелката му е девствена.Щом този който чакал 4 месеца е горкото момче, моя като ме чакаше 7 месеца какво ли е сигурно мазохист

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Трябва да чака минимум 2-3 години, иначе не важИ.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на badsector
    Освен презервативи и душ, гледай да имате предостатъчно време, за да сте спокойни, а не да се нервите и да бързате.

Щом си девствена планирайте го по- добре
    ~ Ще те спукам от въртене като румънски хит [music]

Ти си го запланувала вече, импулсивното до сега да беше станало
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

най добре е импулсивно ... защото ако е планирано ще е по странно и може би ще ти е малко неудобно и притеснено
    Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]

Град
    Сендария
    Той не е девствен и не смятам, че е чакал чак толкова дълго....

ами щом не е девствен може ти да се подготвиш физически и психически да го заведеш на някое готино местенце и да го изненадаш с изпепеляваща страст, готино бельо, почерпка и тн. естествено без нищо да подозира (или поне не всичко). И така хем ти ще си се нагласила хем ще е долу-горе импулсивно (или по скоро ти да си ок пък квот стане). И плануването крие рискове (доста повече притеснение ) и импулсивното си има своите лоши страни (като да си забравиш кондомите . . . )

Супер фен Аватара на Shia
    Планирай го несъзнателно.Ако ще е у Вас трябва да си сигурна,че никой няма да Ви прекъсне.
    Трябва да си чистичка,а не(примерно) потна от якото време или тежък спорт,да имаш готови презервативи(ако ще ползваш).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си