.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да плача или да се радвам???

[b]Здравейттее !! Ето на крадко моята история ...
    Преди една година,се запознах с едно момче .. Той е на 16,а аэ съм на 15.Бяхме много близки, виждахме се почти всеки ден,но с течение на времето станахме повече от приятели.. Всичко вървеше прекрасно.. След една седмица.. Той ме запозна с неговата компания :]] Но с едно момче от компанията почнах да се виждам .. излезнахме два пъти,а моя приятел не искаше.. казваше,че имал работа .. и така 3,4 дена .. Не излизахме !! Така вчера ме СКЪСА .. попитах го защо..Какво е станало!? И той ми каза,че един негов приятел ме е видял да се натискам с момчето то компанията , че съм се забивала с него !! А това не е истина ..! ..
    Посъветвайте ме какво да направя.. не съм спяла.. Цяла нощ съм плакала .. Да го помоля за втори шанс или ... [/b]
    Много го обичам

Град
    София
    Казваш, че нищо не си направила, а ще го молиш за втори шанс...
    Това си е твое решение, явно много го обичаш и в такива случаи хората се стремят по всякакъв начин да запазят хората , които обичат до себе си, но откъде знаеш, че на него не му е писнало да кажем и просто да си е търсел причина...Тези ситуации винаги са кофти, попитай го дали все още изпитва силни чувства към теб и дали иска да сте заедно и така...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Питай ония защо го е направил. На твоя не се извинявай и не тръгвай да го молиш, защото ще изглеждаш виновна. Можеш да му кажеш, че щом ти няма и грам доверие и даже не е проверил дали казаното е истина явно не е заслужавал да е с теб и подобни простотии. Или просто пълен непукизъм. Може и да се усети. Но иначе това което написах да му кажеш според мен е вярно, така че можеш да го забравиш. Не си струва.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Не се моли - така признаваш фалшива вина! Разбери мотивите на момчето, което е казало на приятеляти, че те е видяло.. Но ако всичко се нареди, трябва да знаеш, че нищо няма да е както преди, защото приятелят ти винаги ще се съмнява в теб без причина... Затова моя съвет е, ако наистина го обичаш до болка - давай покажи му, че го искаш... А ако не - просто го остави, така би било най-добре за теб!

не иска да е с теб вече и си търси причина. според мен, няма смисъл да правиш каквото и да било, всичко е свършило.

Цитирай Първоначално написано от cobisbob
    Казваш, че нищо не си направила, а ще го молиш за втори шанс...
    Това си е твое решение, явно много го обичаш и в такива случаи хората се стремят по всякакъв начин да запазят хората , които обичат до себе си, но откъде знаеш, че на него не му е писнало да кажем и просто да си е търсел причина...Тези ситуации винаги са кофти, попитай го дали все още изпитва силни чувства към теб и дали иска да сте заедно и така...
    +1 Много точно казано.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Кажи на момчето каква долна к*чка има за приятел
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на autumn666
    В никакъв случай не го моли... Така, както казаха и по-горе, ще изглежда все едно наистина си виновна, а ти не си. Просто говори с него. Кажи му, че явно не те познава достатъчно добре че да знае че може да ти има доверие (нещо такова знам ли). Обясни му, че ти никога не би го направила това и, че е глупаво от негова страна да те обвинява без дори да е сигурен... Попитай го какво изпитва към теб, дали чувствата още са там етц. Ако е така ти си реши дали да пробвате пак. Ако не е го за*би...има много момчета и не си струва да пилееш сълзи, излез с приятели, забавлявай се, намери си хоби, все ще срещнеш някого.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Кажи на момчето каква долна к*чка има за приятел
    Абе от написането ми е трудно да определя К**ката.
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз схванах причината, поради която би плакала, ама... на кое по-точно от всичкото би се радвала?

Хич не му се моли, хич не му искай втори шанс... даже не го търси.

Изчакай той да те потърси. Кажи му, че клюката е пълна глупост и не си се натискала с никой. Ако не ти повярва - теглиш му една дълга и хубава. Защо ли? Ами... защо ти е човек, който вярва повече на хорското мнение и поставя тяхното пред твоето? Няма ли ти доверие, смисъла да бъдете заедно се изгуби изцяло.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Пловдив
    Само аз ли виждам една идея нещо кофти в тая ситуация.

Запознавам новото си гадже с приятелите си и ... тя започва да излиза с някъв мой приятел, щото видиш ли аз не съм имал възможност да се видим ехееее 3-4 дена

Аз бих сложил чертата, както е направил и тоя пич.

Град
    ^ Е какво лошо има момичето да се сближи с приятеля му? Така когато са в една компания и единия ще се чувства по-комфортно и другия също, защото ще са разчупили леда.

Ако му се беше метнала на врата, разбирам той да й тегли чертата, но за няколко излизания... Още повече че ако той има доверие както на него, така и на половинката си, няма да има никакви притеснения.
    Пък то си личи колко им вярва...

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Пловдив
    Има си граници, които макар и неписани се спазват, за да не се нагнетяват отношенията между 2ма човека още в самото им начало.

Представи си обратната ситуация, излизаш с няква мадама - тя те запознава с нейните приятелки, 3-4 дни тя не може да излезе с теб и ти излизаш с някой нейна приятелка, при това само 2мата. Надали после ще се държи все едно нищо не се е случило.

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Аз схванах причината, поради която би плакала, ама... на кое по-точно от всичкото би се радвала?

Хич не му се моли, хич не му искай втори шанс... даже не го търси.

Изчакай той да те потърси. Кажи му, че клюката е пълна глупост и не си се натискала с никой. Ако не ти повярва - теглиш му една дълга и хубава. Защо ли? Ами... защо ти е човек, който вярва повече на хорското мнение и поставя тяхното пред твоето? Няма ли ти доверие, смисъла да бъдете заедно се изгуби изцяло.
    И ти си не вярваш. По ника ти немога да позная момче ли си, момиче ли си, но по умопомръчителния ти коментар предполагам, че си момиче.
    Знаеш ли кога ще я потърси, точно никога. И то заради нея. Тя е виновна и незнам, защо мрънка тука. Много мразя такива К**ВЕНСКИ изпълнения. Я се поставете на мястото на момчето и тогава пишете удивителните си коментари. Просто не му завиждам на тоз момък - нито гаджето му гадже, нито приятелите му приятели.
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Абе тегли му една майна...най-вероятно не му се е занимавало с теб и е търсил причина да те разкара и я е намерил.....
    Избягвай да излизаш в приятелите на гаджето си , аз така се сприятелих с един от френдовете на бившия ми и даже скъсахме заради това, защото бившия ми си беше решил, че съм спала с приятеля му, което разбира се беше пълна лъжа. За това занапред да знаеш, имай се с приятелите на гаджето си , но не излизай с тях без него.Гледай си твоите приятели, за да не стават такива проблеми.

Град
    Познал си пола ми Kopu. Радвам се, че умопомрачителния ми коментар ти е помогнал.

Иначе - хубаво, и аз бих се издразнила, но той пък чак да й бие шута? (За нещо поправимо)... Не е ли малко прекалено?

For you
    I miss you...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ^ Хора има всякакви. Аз познавам и такива дето само за едни случайно засечени погледи се заяждат и вдигат лудите скандали Но в случая момчето донякъде си е право. Аз също бих реагирала остро на подобно нещо. Просто е гадно... преди 2-3 дни те запознава с компанията му и днеска ти вече излизаш с някой от приятелите му и то само двамата. Всеки би се издразнил поне малко, но грешката на пича е в това, че вярва на всичко. Авторката казва, че не е вярно това, че се е натискала с друг, но приятелят му твърди,че е и пича се е вързал. Аз например никога не вярвам на такива неща като ми ги казват трети лица. Независимо колко добра приятелка ми е - не го ли видя с очите си няма да повярвам. Иначе не знам дали е някаква тенденция между момчетата, но съм забелязала, че доста от тях се връзват на такива неща, казани от устите на някои техни приятели.

Авторке, не му се моли. Остави го да прави каквото иска. Вече един път предполагам си му обяснила, че това, което са му казали не е вярно - няма какво повече да направиш.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на magita
    Щом ти няма доверие не те заслужава. Той не може да определя с кои да се виждаш. Поговори си с него, ако го обичаш наистина, кажи му какво чувстваш, но ако не си заслужава не падай толкова ниско та да му се молиш. Ти решаваш!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Благодаря ви много !! Вчера се видяхме и си поговорихме..
    Той ми каза,че съжелява ,че много ме е обичал и че иска отново да сме заедно!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си