.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Мъжките зърна

Много мразя, когато зърната ми са отпуснати, защото така гърдите ми изглеждат все едно, че са увиснали, а това не е така, защото тренирам доста активно и когато не са така ми изглеждат доста добре за възрастта ми. И така искам да попитам как мога да направя така, че винаги да са ми втвърдени ли не знам как да се изряза точно и дали изобщо може да се постигне нещо подобно. Ако има някой, който не ме е разбрал какво съм искал да обясня да пише и ще се опитам да му го кажа така, че да го разбере. Моля ви помогнете ми, защото това много ме притеснява като ходя някъде навън гол и като съм отпуснат като сопол. :X

Голям фен Аватара на ex7azy
    По принцип зърната настръхват когато на човек му е хладно или е възбуден от нещо!
    Не мисля, че има начин непрекъснато да са ти настръхнали ( или каквото е там )!
    Can't get you outta my mind

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    По принцип зърната настръхват когато на човек му е хладно или е възбуден от нещо!
    Не мисля, че има начин непрекъснато да са ти настръхнали ( или каквото е там )!
    Да това, което казваш е така и го знам, но търся все пак, ако има някакъв такъв начин да го използвам, защото това е много дразнещо, а и съм виждал доста хора, който постоянно са си така в нормално състояние на зърната.

Супер фен Аватара на badsector
    Взимаш ли стероиди?

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Взимаш ли стероиди?
    Не не не взимам никакви такива глупости дори не тренирам във фитнес, ако това те интересува. Тренирам със собственото си тегло на лостове главно.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Аз зачетох някаква тема по твоя проблем, обаче нямам време да я дочета, защото излизам след 30 мин. и ставам!
    Ако не те мързи прочети я, може да са намерили решението!
    Ще се радвам ако съм ти помогнала

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/17422
    Can't get you outta my mind

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Пич, на колко си ?
    Тренирай здраво за да оформиш гърдите и дори пак да се отпускат така няма да е кой знае колко забележимо .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си