.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Закъснява ми . . .

Здравейте !
    Знам,че има вече такива теми , но някои от тях са стари и не пишат вече .. Трябваше да ми дойде от 1.05-3.05 но закъснява .. Бях болна около 2 седмици , но лек грип .. после 2 дена грипа стана по - сериозен .. сега не съм болна , но имах проблеми с родителите и беше голям стрес .. възможно ли е това да са причините ?? Идва ми за 2ри път..(т.е трябваше да ми дойде) да знам ,че още не се е нормализирал така да кажа , но нормално ли е вече 20 дена закъснява ??

Голям фен
    По принцип ,когато си под стрес това се отразява и на цикъла ти.На мен като ми дойде за 1-ви път след тва втория път ми дойде чак след 6 месеца .
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Повече от фен Аватара на the_man
    Абсолютно е нормално, няма от какво да се плашиш. Едва ли си правила секс, така че дерзай Тряа минат година-2 за да ти се нормализира цикъла и да си стане редовен, да не говорим, че при някои жени на по 18-20 все още им е нередовен
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Напълно нормално е Не се шашкай ... Имах приятелки, на които втория - третия път когато трябва да им ида не им е идвало.. демек им е пропускало цял месец.. Пък и си подложена на стрес, била си и болна... Съмнявам се да си правила секс, така че не се притеснявай.. Но ако наистина искаш и ти закъснява още иди на лекар, за всеки случай.. винаги е добре да си сигурна на каква точно се дължи

Аз съм на 19,идва ми от 5-6 год и до ден днешен не е редовен и си идва,когато си иска-миналият път ми закъсня с 2 седмици,тъй че споко,сигурно всичко е наред

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    Аз съм на 19,идва ми от 5-6 год и до ден днешен не е редовен и си идва,когато си иска-миналият път ми закъсня с 2 седмици,тъй че споко,сигурно всичко е наред
    Консултирала ли си се с АГ? Колко дълъг ти е МЦ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си