.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

нормално ли е да ми закъснява

здравеите напоследак ми се слу4ва не всеки месец но понякога да ми закуснява дори да не ми идва на дадения месец а на следва6тия малко по рано това нормално ли е слу4вало ли се е и на вас да ида ли на лекар
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко години си? От колко време имаш М?
    Нетипично окосмяване имаш ли? Акне имаш ли? Колко тежиш и колко си висока?

Препинателни знаци по клавиатурата имаш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

При мен пък ми пропуска по 3 месеца ... Имам "симпомите" повече бяло течение и болки ноо нищо

г

ами не нямам акне само преди цикал ми излиза а ина4е сам висока 152 45 кг на 17 год е да ама то така ме пропуска пак ина4е псоле ми идва на дръгият месец на по ранна дата "
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Секс правиш ли? От кога имаш М.?
    Бъдете по-подробни като питате де
    И на мен ми се случва,особено когато се сменят сезоните.И всеки месец март.Но много рядко Ти всеки месец...на лекар ходи ли?

Ами нз кой питаш от двете ама аз ще си отговоря Не не правя секс доиде ми през 2009 и примерно ми е дошло януари после февруари и март и от тогава нищо сега сме май месец начи два месеца ми пропуска

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от iveto1995
    Ами нз кой питаш от двете ама аз ще си отговоря Не не правя секс доиде ми през 2009 и примерно ми е дошло януари после февруари и март и от тогава нищо сега сме май месец начи два месеца ми пропуска
    Авторката питах...;д
    Според мен трябва да отидеш на лекар...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Авторката да вземе да иде на лекар,щом си на 17г. и така ти прескача.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си