- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коректор на Revlon
Здравейте! Коректорът ми, който ползвам за тъмни кръгове под очите свърши и сега се оглеждам за някакъв нов.
Видях едни на Ревлон:
http://www.revlon.co.uk/Revlon-Home/...Concealer.aspx
Чудя се дали да взема да го пробвам, но не искам да си хвърля парите на вятъра. Ако някой го е ползвал и има отзиви(добри или лоши) да казва.![]()
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Този не съм го ползвала но имам течния от серията Colorstay , който е специално за тъмни кръгове под очите и съм МНОГО доволна!Покрива много добре! Взех си го за 16лв.
По принцип всички неща на REVLON са много хубави, каквото и да избереш няма да сбъркаш!![]()
Защо просто не си слагаш от фон дьо тена под очите? Според мен върши същата работа и няма смисъл да си купуваш...
MoonLightFaity, мерси. И аз го гледах този специлано за под очите. Дано го има в магазина.
Syringe, не ползвам фон дьо тен.![]()
Syringe, не върши същата работа. Първо, за прикриване на сенки под очите коректора трябва да е 1-2 тона по-светъл(което аз не винаги спазвам, но с по-светъл е по-добре), второ повечето фон-дьо-тени много изсушават кожата под очите. И просто покритието е съвсем различно, с фон-дьо-тен не стои толкова добре, колкото с коректор.
Иначе на мен този коректор ми се струва много сух... И аз имам сенки под очите и знам какво е, но съм адски доволна от ето това:
Прикрива МНОГО добре. Изглежда сух, но не толкова, колкото стиковете. Може да се затопли леко и става по-течен, а и като го нанасяш с пръсти не е сухо. Ако не напластяваш много стои естествено. Аз го нанасям с четка, много добре става. Прикрива много добре и разни пъпчици или петънца, ако имаш. И е само 10 лева, а е адски икономичен. Ползвам го всеки ден от повече от 5 месеца и дъното едвам се вижда,а е в съвсем малка кутийка.
ЕДИТ: Ако си беличка, може най-светлия да ти идва тъмен, при мен е така. В един сайт видях, че има много светли нюанси, а в магазина, от който го взех бяха само 4 или 5 и ме е яд, защото ако имаше от по-светлите,щях да намеря моя цвят, но явно не се внасят в БГ, защото жената в магазина ми каза, че този, който си взех бил най-светлия.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Права си. Трябва да пробвам с няколко тона по-светло... Струва ми се, че ще има по-свеж и сияен вид така.
Изглежда ми примамващ този, които ти спомена. Но предполагам твоят е по-светъл цвят? Къде имаше щендери на ArtDeco? Сещам се само за един на Пиротска, но ми е много далеч.
Ами аз не съм от София, виж някъде из Гугъл, сигурна съм,че някъде бях чела къде в София ги има.
А за цветовете, като номер моя мисля, че беше трети, кутийката, в която беше е отдавна изхвърлена, но взех най-светлия, който ми казаха, че се внася. Всъщност в кутийката изглежда по-тъмен, от колкото когато се нанесе на кожата. малко е тъмничък този, който взех, но нищо. В палитрата на цветовете, която видях в интернет има много цветове, но в магазина бяха не повече от 6.
![]()
Не мога да преценя кой е моя.Това са всички цветове, не знам кои и колко от тях се внасят.
Благодаря ти много. Със сигурност ще си купя такъв, защото знам що за марка е Артдеко, а и този коректор направо си е без пари.
ПП : Търсих в гуугъл, но нищо за адреси, но аз се сетих къде имаВърнах си лентата отпреди няколко дни, когато ми се наби на очи.
Да, да. Докато съм едитвала мнението ти си писала. Сетих си се аз.
http://www.nardis-bg.com/
Това върши ли ви работа?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Благодаря и на двете ви. В The Mall ги има. Не помня точно в кой магазин, но някой от козметичните ще да е.
Мерси на всички! Този на АртДеко звучи добре, но аз за пъпки и зачервявания имам. За това се ориентирам към нещо по-специфично.
На мен пък все ми се случва да нацеля по-светъл нюанс отколкото ми трябва.![]()
http://new.nardis-bg.com/index.php?frame=palitri&kod=54
Моят е Light Whiskey. Neutralizing green изглежда добре на снимката, но на живо е буквално зелен, трябва задължително да се сложи отгоре фон дьо тен, а аз понякога слагам само коректор. Пък и до колкото знам, зеленото неутрализира зачервявания, а на мен такова не ми е нужно. Та, явно това са нюансите, които ги има в Бъглария.
Съжалявам, че използвам темата на авторката, надявам се да не се сърди, но ми трябва нещо като кремообразен руж. Нещо такова.
Това е на МАС, но на мен ми трябва нещо малко по-евтино. Предложеня?
Няма проблем!Първоначално написано от Syringe
Мисля, че мейбълин имат кремообразен в момента.Виж в магазините. Би трябвало да намериш.