.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Паласки :(

Паласки :(

Значи на 15 съм и преди бях много дебела-80 кг. Започнах да отслабвам от самосебе си ,а опитах толкова много диети и никакъв ефект,но както и да е . Свалих всичко,само едно не успях - ПАЛАСКИТЕ ;ХХ .. тези гадни сланинки незнам как да ги махна всичко друго се стопи само те останаха.Кажете ми някакви изпитани упражнения ,моля ви !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Прави наклони на двете страни
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ > прави тези упражнения , имат ефект .

Супер фен Аватара на badsector
    С упражнения можеш да стегнеш мускулите, но не очаквай да изчистиш подкожните мазнини. Трябва ти съчетание между кардио упражнения и хранителен режим. Заменяш бързите въглехидрати с бавни, приемаш достатъчно протеин и вече си решаваш какви кардио упражнения ти подхождат. Отделно паласките при жените са и защитна реакция на организма, тъй като много от тях обичат да ходят с голи кръстове в студено време.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Най-доброто упражнение за любовни дръжки за мен е :

Лягаш на пода на една страна ( правят се и в двете посоки - и на лявата и на дясната страна ) и започваш да си вдигаш крака [ изпънат ] до където можеш. Започни със серийка от 20 бр. С ръката от към долната страна можеш да подпреш главата , а крака от към долната страна да не се повдига или отлепя от пода. Дано си ме разбрала. Успех.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз съм с абсолютно същия проблем ... всичко други си ми е сравнително наред, само тези гадни паласки
    Сега въртя обръч и правя тези упражнения с вдигането на крака, които по-горе описаха.. Мисля че има някакъв ефект, пък и нищо не губиш като пробваш

+1 за упражненията по-горе.
    Също така, носиш ли по-къси блузки, които не ти скриват кръста? Ако да, от това се получава. На тялото там му е по-студено и трупа мазнинки да се стопли.
    Tell me what you want to hear
    Something that delight those ears

I'm sick of all the insincere
    So I'm gonna give all my secrets away

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Най-доброто упражнение за любовни дръжки за мен е :

Лягаш на пода на една страна ( правят се и в двете посоки - и на лявата и на дясната страна ) и започваш да си вдигаш крака [ изпънат ] до където можеш. Започни със серийка от 20 бр. С ръката от към долната страна можеш да подпреш главата , а крака от към долната страна да не се повдига или отлепя от пода. Дано си ме разбрала. Успех.
    +1
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    И аз почнах тия опражнения + здравословно хранене..,че аз имам широк ханш и сичко ми се трупа там
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си