Syringe, не върши същата работа. Първо, за прикриване на сенки под очите коректора трябва да е 1-2 тона по-светъл(което аз не винаги спазвам, но с по-светъл е по-добре), второ повечето фон-дьо-тени много изсушават кожата под очите. И просто покритието е съвсем различно, с фон-дьо-тен не стои толкова добре, колкото с коректор.
Иначе на мен този коректор ми се струва много сух... И аз имам сенки под очите и знам какво е, но съм адски доволна от ето това:

Прикрива МНОГО добре. Изглежда сух, но не толкова, колкото стиковете. Може да се затопли леко и става по-течен, а и като го нанасяш с пръсти не е сухо. Ако не напластяваш много стои естествено. Аз го нанасям с четка, много добре става. Прикрива много добре и разни пъпчици или петънца, ако имаш. И е само 10 лева, а е адски икономичен. Ползвам го всеки ден от повече от 5 месеца и дъното едвам се вижда,а е в съвсем малка кутийка.

ЕДИТ: Ако си беличка, може най-светлия да ти идва тъмен, при мен е така. В един сайт видях, че има много светли нюанси, а в магазина, от който го взех бяха само 4 или 5 и ме е яд, защото ако имаше от по-светлите,щях да намеря моя цвят, но явно не се внасят в БГ, защото жената в магазина ми каза, че този, който си взех бил най-светлия.