.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на xinfamous

Спря да се опитва

занимавам се с една мацка от няколко месеца. отначало като излизахме винаги се обличаше яко,коса,гримове сичко ток. ся обаче съм я забелязал че направо не я ебе,всмисал че вече нито се облича някво яко,нито се старае да изглежда мн красива нито нищо.на мен си ми харесва и не държа постоянно да е като модел,обаче бих искал да си обръща повечко внимание на външния вид като е с мен.как да й го намекна без да я обидя ?
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Метни й някой подходящ намек/бъзик по темата. Нещо в стил: "Ааа свали ме/помисли си, че съм твой/ и вече не прекарваш по половин ден пред огледалото?", "Май изгуби интерес да ме съблазняваш". Вкарай и някоя лукава усмивка.

Не я знам дали носи на бъзик, но нещо в тоя стил би трябвало да свърши работа. Ако ти звучи грубичко, може да го попромениш по твой избор.

Според мен ще свърши работа, а може да изскочи и някой неочакван бонус.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Прави й комплименти за различни неща, когато е натокана.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Прави й комплименти за различни неща, когато е натокана.
    Мда, това го забравих. Може да си е помислила, че не забелязваш въпросните подобрения.
    Welcome to the Jungle...

Или коментирай (положително, очевидно) такива които са натокани...
    Тва самочувствието е голяя раота...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Вече се е отпуснала и може да бъде себе си пред теб.. Това трябва да те радва Ако сте достатъчно близки можеш да и го кажеш искрено в очите

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Или коментирай (положително, очевидно) такива които са натокани...
    Тва самочувствието е голяя раота...
    С това ще я сдуха наистина много повече, отколкото да и го изцепи в прав текст.

Цитирай Първоначално написано от er0s
    Ако сте достатъчно близки можеш да и го кажеш искрено в очите.
    Да проведат сериозен разговор на тая тема? Как? Да я погледне в очите и да и каже: "Занемарила си се, скъпа."...? Ако го направи толкова сериозно, момичето ще приеме всичко много крайно, ще и падне самочувствието, а това би било доста по-голям проблем.

Идеята на ScarletBite беше най-разумна. Аз така бих постъпила.

Мега фен
    Град
    Earth...
    "Много добре ти седи тоя грим! Опа! Аз забравих че нямаш такова на лицето! Моя грешка!"

Голям фен
    Мацката се чувства добре в кожата си и без грим,дори когато е с тебе,което е страхотно наистина.Радвай се,че имаш такова гадже до себе си Едва ли ще ти бъде приятно да я погалиш по лицето и по пръстите ти да останат пудри и фон дьо тени,да я целуваш,а по устните ти да остават разни лепкави червила.И това,че излиза без грим навън не означава,че се е занемарила
    Ако се срещаш с нея,за да се изфукаш колко наконтена и гримирана мацка си имаш,това никак не е зряло.Недей да и правиш намеци да се гримира,а просто я приеми такава,каквато е.Няма по-красива от обичаната жена.Нека да се чувства желана и обичана и ще бъде най-сияйната и красива
    П.П.Мислех,че мъжете харесват естествените мацки,без грим и корекции :P

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Мацката се чувства добре в кожата си и без грим,дори когато е с тебе,което е страхотно наистина.Радвай се,че имаш такова гадже до себе си Едва ли ще ти бъде приятно да я погалиш по лицето и по пръстите ти да останат пудри и фон дьо тени,да я целуваш,а по устните ти да остават разни лепкави червила.И това,че излиза без грим навън не означава,че се е занемарила
    Ако се срещаш с нея,за да се изфукаш колко наконтена и гримирана мацка си имаш,това никак не е зряло.Недей да и правиш намеци да се гримира,а просто я приеми такава,каквато е.Няма по-красива от обичаната жена.Нека да се чувства желана и обичана и ще бъде най-сияйната и красива
    Нямаш си и на идея ,колко си прав! -.-"
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Абсолютно.
    На млад човек не стои грим.

не бе кама,ако беше прочел какво поствам щеше да ти стане ясно че аз не искам да е мега гримирана и натокана постоянно,иам впредвид че просто понякога си изскача направо така както е и в тях .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ти имам проблема.. честно. Що не слезеш от сцената малко и примерно да погледнеш реалността? Може ли да си толкова егоцентричен?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    ...не бе кама,ако беше прочел какво поствам щеше да ти стане ясно че аз не искам да е мега гримирана и натокана постоянно,иам впредвид че просто понякога си изскача направо така както е и в тях .
    А ти к'во искаш да се хвалиш с нея к'ва кукличка е? Радвам се, че все още има и момичета, които не използват грим. За мен гримът е от най-гнусните отрови, които човек си вкарва в тялото - хем вредно, хем загрозява, хем е неестествено.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Да ти имам проблема.. честно. Що не слезеш от сцената малко и примерно да погледнеш реалността? Може ли да си толкова егоцентричен?
    кво..общо имаше тва въобще с въпроса ми? ако няма кво да кажеш знай,най-добре мълчи.

Голям фен Аватара на magita
    Ми може би иска да я харесаш естествена, а не като е прекарвала с часове пред огледалото
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Хах.. явно момичето не е една от кифлите и в началото като си я видяла тка по-наконтена и си си казал "ее тая не е кифла, обаче прилича на нея" и си се кефел, че е била яка .. и сега момичето като е видяло, че я харесваш и е станала малко по-естествена и ти веднага - ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ..
    Макар, че аз не бих направила така.. И ако го направя не би ми било хубаво момче да ми каже .. че вече не съм толкова хубава

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

^ + 1 .. Тя просто вече те има за по-близък и знае, че я 'харесваш' и мисли,че няма смисъл вече да се конти както преди ;]
    te amo, mi amor !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от bbbbPleasure
    ^ + 1 .. Тя просто вече те има за по-близък и знае, че я 'харесваш' и мисли,че няма смисъл вече да се конти както преди ;]

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    иначе обичали естествени момичета ;x
    мда,прави и комплименти като е гримирана и наконтена :X
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си