- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спря да се опитва
занимавам се с една мацка от няколко месеца. отначало като излизахме винаги се обличаше яко,коса,гримове сичко ток. ся обаче съм я забелязал че направо не я ебе,всмисал че вече нито се облича някво яко,нито се старае да изглежда мн красива нито нищо.на мен си ми харесва и не държа постоянно да е като модел,обаче бих искал да си обръща повечко внимание на външния вид като е с мен.как да й го намекна без да я обидя ?
Can It All Be So Simple ?
Метни й някой подходящ намек/бъзик по темата. Нещо в стил: "Ааа свали ме/помисли си, че съм твой/ и вече не прекарваш по половин ден пред огледалото?", "Май изгуби интерес да ме съблазняваш". Вкарай и някоя лукава усмивка.
Не я знам дали носи на бъзик, но нещо в тоя стил би трябвало да свърши работа. Ако ти звучи грубичко, може да го попромениш по твой избор.
Според мен ще свърши работа, а може да изскочи и някой неочакван бонус.![]()
Welcome to the Jungle...
Прави й комплименти за различни неща, когато е натокана.
all day... all night... what the fuck?!
Мда, това го забравих. Може да си е помислила, че не забелязваш въпросните подобрения.Първоначално написано от ScarletBite
Welcome to the Jungle...
Или коментирай (положително, очевидно) такива които са натокани...
Тва самочувствието е голяя раота...
Вече се е отпуснала и може да бъде себе си пред теб.. Това трябва да те радваАко сте достатъчно близки можеш да и го кажеш искрено в очите
![]()
С това ще я сдуха наистина много повече, отколкото да и го изцепи в прав текст.Първоначално написано от GregoryHouse
Да проведат сериозен разговор на тая тема? Как? Да я погледне в очите и да и каже: "Занемарила си се, скъпа."...? Ако го направи толкова сериозно, момичето ще приеме всичко много крайно, ще и падне самочувствието, а това би било доста по-голям проблем.Първоначално написано от er0s
Идеята на ScarletBite беше най-разумна. Аз така бих постъпила.
"Много добре ти седи тоя грим! Опа! Аз забравих че нямаш такова на лицето! Моя грешка!"
Мацката се чувства добре в кожата си и без грим,дори когато е с тебе,което е страхотно наистина.Радвай се,че имаш такова гадже до себе сиЕдва ли ще ти бъде приятно да я погалиш по лицето и по пръстите ти да останат пудри и фон дьо тени,да я целуваш,а по устните ти да остават разни лепкави червила.И това,че излиза без грим навън не означава,че се е занемарила
![]()
Ако се срещаш с нея,за да се изфукаш колко наконтена и гримирана мацка си имаш,това никак не е зряло.Недей да и правиш намеци да се гримира,а просто я приеми такава,каквато е.Няма по-красива от обичаната жена.Нека да се чувства желана и обичана и ще бъде най-сияйната и красива
П.П.Мислех,че мъжете харесват естествените мацки,без грим и корекции :P
Нямаш си и на идея ,колко си прав! -.-"Първоначално написано от scanadal
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абсолютно.Първоначално написано от scanadal
![]()
На млад човек не стои грим.
не бе кама,ако беше прочел какво поствам щеше да ти стане ясно че аз не искам да е мега гримирана и натокана постоянно,иам впредвид че просто понякога си изскача направо така както е и в тях .Първоначално написано от scanadal
Да ти имам проблема.. честно. Що не слезеш от сцената малко и примерно да погледнеш реалността? Може ли да си толкова егоцентричен?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А ти к'во искаш да се хвалиш с нея к'ва кукличка е? Радвам се, че все още има и момичета, които не използват грим. За мен гримът е от най-гнусните отрови, които човек си вкарва в тялото - хем вредно, хем загрозява, хем е неестествено.Първоначално написано от xinfamous
кво..общо имаше тва въобще с въпроса ми? ако няма кво да кажеш знай,най-добре мълчи.Първоначално написано от valdesbg
Ми може би иска да я харесаш естествена, а не като е прекарвала с часове пред огледалото
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Хах.. явно момичето не е една от кифлите и в началото като си я видяла тка по-наконтена и си си казал "ее тая не е кифла, обаче прилича на нея" и си се кефел, че е била яка .. и сега момичето като е видяло, че я харесваш и е станала малко по-естествена и ти веднага - ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ..
Макар, че аз не бих направила така.. И ако го направя не би ми било хубаво момче да ми каже .. че вече не съм толкова хубава![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
^ + 1 .. Тя просто вече те има за по-близък и знае, че я 'харесваш' и мисли,че няма смисъл вече да се конти както преди ;]![]()
te amo, mi amor !![]()
Първоначално написано от bbbbPleasure
иначе обичали естествени момичета;x
мда,прави и комплименти като е гримирана и наконтена:X
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'