- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- !Мис и Мистър Тийн Проблем 2011!
Нз, ама мен госпожица Маджарова най-ме накефи и ще си гласувам за нея
P.S: Тук-таме фотошопа обаче си личи грубо...![]()
А защо кандидатите трябва да си напишат истинските имена?![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Някой беше номинирал шадоу-sh@dow или модераторката има предвид.
^^Защото е малко странно(поне за мен) да се номинират и участват само с ника-мсе пак всеки си има истинско име...така е по-добре знам ли..
Вместо да скачаш като петел на ограда, вземи прозри какво точно е искал да каже с поста си.Първоначално написано от bloodyF
В крайна сметка не всеки иска да си дава личните данни. Т.е. би било добре ако този конкурс се направи с никове за тези, които не желаят да си слагат имената и годините.
Пък другите, дето имат глави на раменете си, нека си пишат имената и да си развяват фамилиите. Въпрос на личен избор - ако искат да си напишат и егн-тата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^ има хора,които са си пуснали кратки имена и само първите.Аз пиша име-например аз съм Елвира,но ми викат Вива и ако искам ще напиша Вива на 17 г...няма никакъв проблем.Които искат да дават само никове
Номинирам reoffender!![]()
...
Мне,Първоначално написано от DisturbiaV
дадено е като изискване да има име и то е употребено "трябва", което води до съвсем логическата презумпция, че който не напише име и години - няма да бъде допуснат до участие. Оправете това изискване и напишете - име или ник по избор. В момента означава, че името и годините са задължително условие.
А дефилирането по бански кога ще бъде ?![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
До сега няма отказали се поради това,че трябва да дадат име,но както и да е променям го...Въпреки това,някои хора,които искаха да не си пишат името ме питаха и го направиха.
Както и да е-да не се задълбаваме.
Ще напиша всички,които са били номинирани и съм им писала:
BlondeVip
Infinity
POLLINA
gabri3lla
krisito9312
koshtramba
rakiQ
Сиско0
dream1707
glezenata173
Evie
MissBianka
Tuzaro
PinkPan7her
MankKnight
Funkyboy
Pedigree
w0sh
WinstonSmith
Nakadah
HeavensMaiden
insane7
Little_Lady93
Monnie
Щтрудел(изхвръкна ми от главата как се пишеше)
neeDaBoss
Sunshinegirl317
whiteterror
baceto
Canis
Dumb
Имаше няколко които не успях да намеря:
diidy
florina
shadow
alex10x9
spyro
Първоначално написано от viliana9
мерси поласкана съм
Тва ми е стария ник
![]()
апък момче номинирвам semantics
А категория retarded white trash има ли? Да знам как да отговоря на ЛС-то на ДистърбияПървоначално написано от GrindBlardian00
![]()
...
този изключително престижен конкурс трябва да бъде спечелен от semantics или xbadxapple за цялостно визуално и интелектуално представяне във форума. ;D
за момичетата още обмислям.
и аз ти отговорихПървоначално написано от DisturbiaV
Макар маалко късно
![]()