- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- !Мис и Мистър Тийн Проблем 2011!
^ да не забравиш и прокуратурата!!
veni, vermini, vomini
ще искаме награда меден грайндкор интелектуален месец за двамаПървоначално написано от Deadlock
, извън бюджета е.
та, говорейки сериозно, аз имам три номинации за момичета:
Decu
Dumb
Briseis
reoffender ще участва с тази снимка
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...1_576828_n.jpg
^и аз искам да участва,ама ти сам каза,че се дърпаопъва ни се нещо.Ще й направим ултиматум или се съгласява или й пращаме 1 голф само с здрави перничани
![]()
Ех, че е хубаваПървоначално написано от baceto
))
И аз я предлагам.![]()
Абе аз защо не виждам отговорите наслед като участниците трябва да отговорят на тази въпроси?1.Опиши се (интереси,занимания,участв ш ли в "извън класни дейности",какво те влече,какъв човек си ти) като може да е дори и кратко
2.'Красотата ще спаси света' - какво разбираш ти под това мото- съгласна ли си или не и защо?
^ Доколкото разбрах аз отговорите ще се постнат след началото на конкурса за да не може никой от участниците да взаимства нещо в отговора си от някой от другите.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Аз пак питам кога ще се дефилира по бански !?
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Защо няма въпроси като "Какво мислите за световния мир?", "Ако можехте да промените едно нещо в света, какво щеше да е то?"...
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Първоначално написано от DisturbiaV
sh@dowимах предвид
She don’t wanna love, she just wanna touch...
Някои попита по горе,защо няма за световният мир2-ри Въпрос беше за станалото в Япония след като 4 красавици се отказаха,заради мисловната част на въпроса го махнах
![]()
Явно трябва да кажа,че които доброволно кандидатстват да не ми пращат само име и години и да се налага да вадя кристалната топка и да чакам образът на потребителя да излезе...С ИМЕТО ПРАТЕТЕ И СНИМКИ...
Бе нещо много малко участващи, що тъй?
Еми повечето не искат,а другата половина дори не си правят труда да откажат.Днес до 00:00 ще изчакам има 2-ма,които казаха,че искат но не са пратили снимки и така.
Ако има предложения,които не ги има казвайте.
твърде стара съм за Мис![]()
Ами няма ли някакъв начин съобщението да се направи видимо за всички подфоруми, а.к.а. важно, което да стои най-горе в страниците?Първоначално написано от DisturbiaV
Мачок, модове о.О?
Щото съм сигурен, че има доста хора вероятно, които биха участвали, но не посещават раздела, а щъкат из другите.
Ти си на цели 19 (гадая) и вече си стара ? Толкова по-лошо за теб.Първоначално написано от Briseis
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Ами ще попитам и май ще го удължа за още 3 дни да видим и от другите подфорумиПървоначално написано от xBadxApple
![]()
много буквално ми приехте мнението. просто тази титла някак не ме изкушава![]()