- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- !Мис и Мистър Тийн Проблем 2011!
Е па. Аз съм за категория трета възраст.
В конкурса щеше да е добре да им възрастови групи.
...
Абе какви възрастови групи при толкова участници, то и от номинираните тези от трета възраст почти липсват, така че..
Само да отбележа че аз лично не виждам половината снимки.
What you give is what you get!
И аз не ги виждам, защото са качени в прикачи.
Аз точно заради това си дадох снимките от tinypic, не знам защо ги е прекачвала.![]()
What you give is what you get!
Удължете просто периода за набиране.
Менторе, модове йок, вече достатъчно има на клона, и така форума бави както можете да се убедите лично всеки ден )
Защо сте качили снимките в най-насрания сървър прикачи? Ного ясно, че нищо няма да се види щото е повече от бъгав.
Не, аз имах предвид за съдействие от модовете, ако теб те няма, не от допълнително модове.
Аз предлагам tinypic за катерене също.
смалявах снимките и не съобразих,че ще се бъгне,ако и утре не ги показва ще ги прекъча някъде другаде.Първоначално написано от Decu
свърши ли срока, че ся се сетих че не ти върнах лс-то с снимките
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ем какво се бавиш..аз толкова да те предлагам....пък тиПървоначално написано от tuzaro
Hostis Honori Invidia
Бих искал да отправя следните критики:
1. По-лесно би било разглеждането на снимките, ако са дадени като линкове.
2. По-удобно би било да са в заглавния пост.
А на линкове няма да е по-удобно, то докато изцъкаш всичките, ще си забравил първите. Не че тези снимки не сме ги виждали вече, де. Две-три девойки ги виждам за първи път май са от козметика и затова.
Сега вече може ли да се гласува и ще се добавят ли нови хора?
Мисля днес и утре да се изчака.Мисля да пусня тема в Любов и Секс .Не мога вече 2 дни да улуча мачо да го питам-та ако има проблем да им слага ключ.![]()
Пускай.Първоначално написано от DisturbiaV
Аз ти разрешавам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
айде давайте да ги видим миските дали ще станат за домашното Жакузи![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
От момичетата има точно 3, които са наистина красиви.
Всичко друго е....
Аз дадох предложение, да има по една задължителна снимка без грим и ефекти..
За момчетата думите са ми малко.
Ако знаеш колко е трудно с тези снимки.Единия имал само 1 хубава снимка -не може ли така.Другия има хубави снимки,но с 100 души-аз пращам,ако може поне на 1 да е сам той праща снимка с още 5 човека...Първоначално написано от Rorschach
Няма да е на базата на снимки.Двата въпроса някой ги беше постнал.Ще кажа и 3-тия,с които трябваше да лъсне умственият им багаж-уви.Отказаха се 4 още в началото и реших,че няма да стане...Въпроса беше какво биха направили те след това,което се случи в Япония(да изкажат поне мнение)