.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Болно ми е...

Незнам как да започна,с приятелката ми сме заедно от 2 години и 3 месеца...винаги сме си обещавали ,че ще сме заедно и сме го вярвали,но станах ме студенти и тя откри друг живот...Почнах да усещам ,че вече не съм и тръпка и не е толкова щаслива с мен и прави нещатата по задължение,вечера и го казах и тя се съгласи...каза ми ,че не е сигурна в нас и ,че иска да разбере дали наистина ме обича или наистина прави нещата по задължение...Мисля ,че това се дължи ,че се отръпнахме един от друг защотото сме много зааети и не остава време за нас...как да оправя нещата...много съм объркан

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Началото на края Еми няма какво да направиш, освен да спреш да се оплакваш и да се държиш мъжки
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ще скъсате.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Нищо не можеш да направиш,освен да продължиш напред.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това,че нямате достатъчно време един за друг не е оправдание за разпадащата ви се връзка.Има връзки от разстояние,които са далеч по-здрави от вашата.

По-скоро е станала твърде еднообразна,чувствата са изчезнали и всичко вече като че ли е по навик.Имате възможност да я разнообразите,отново да и дадете живот,иначе съвсем скоро ще приключи както е тръгнало.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Направете нови неща.
    Разнообразете.
    Можете да спасите връзката си!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Изчерпали сте се един към друг.
    Няма какво повече да стане.
    По-добре се разделете или поне си дадете малко време. И вижте какво ще стане ако сте за малко един без друг.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на badsector

Re: Болно ми е...

Цитирай Първоначално написано от jackB
    ...тя откри друг живот...
    Да, видяла е, че има и по-големи пи*ки и ги иска всичките. Иначе казано "иска да си поживее", т.е. да строши колкото се може повече, докато още е търсена. Даваш вид на свястно момче, така че не ти трябва такъв парцал, разкарвай я по възможно най-бързия начин.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Това,че нямате достатъчно време един за друг не е оправдание за разпадащата ви се връзка.Има връзки от разстояние,които са далеч по-здрави от вашата.

По-скоро е станала твърде еднообразна,чувствата са изчезнали и всичко вече като че ли е по навик.Имате възможност да я разнообразите,отново да и дадете живот,иначе съвсем скоро ще приключи както е тръгнало.
    +1

Супер фен Аватара на pressiana
    2 години е постижение. Според мен няма смисъл от "разнообразяване". Не искам да те обезкуражавам, но момичето явно вече не изпитва чувства към теб. Съгласила се е с думите ти, значи просто иска всичко да свърши.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    rape.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Благадаря Ви за мненията!Да ви кажа ,че май ще пробваме да продължим,но кажете ми как да спася връзката...как да разнообразя почти всичко което се сетя съм сме го правили...Бихте ли ми дали някакви идеи?

Благодаря Ви за мненията!Да ви кажа ,че май ще пробваме да продължим,но кажете ми как да спася връзката...как да разнообразя почти всичко което се сетя съм сме го правили...Бихте ли ми дали някакви идеи?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Направи прекарването ви по-вълнуващо - изненадвай я с някакви дори мънички неща, като да й откъснеш цвете по път за срещата ви например или да я заведеш на някакво ново място, организирай пикник, направи й романтично-еротичен масаж. Въобще хващай торбата с идеите и я изсипи върху главата й. Трябва отново да я спечелиш, за това върни страстта във връзката ви. Представи си, че никога не сте ходили и сега трябва да си я свалиш отново. Успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Изчерпали сте се един към друг.
    Няма какво повече да стане.
    По-добре се разделете или поне си дадете малко време. И вижте какво ще стане ако сте за малко един без друг.
    съгласна ..

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от jackB
    ...Да ви кажа ,че май ще пробваме да продължим...
    Според мен е грешка. Една жена като си науми нещо, ще направи всичко да го превърне в реалност. От тук нататък колкото повече усилия да правиш, толкова повече тя ще се дразни от дребните неща, като да й откъснеш цвете примерно. Защото основната й цел в момента са дискотеките, наркотиците и множествотото възможности за секс. Да, сигурно не е била такава в началото, но хората се променят, когато променят средата си. Опитвай се да продължиш, щом си решил, но имай едно наум и внимателно наблюдавай действията й и реакциите й. Само дано не се окаже някоя вечер, че се е напила в някоя дискотека, или на купон и се е изпраскала с някой готин мухльо.

Отидете на почивка..само двамата на някое уникално местенце и й покажи,че живота с теб е по-хубав от новия,който е открила.Постарай се максимално да върнеш тръпката във връзката ви.
    Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Омръзнали сте си..
    Изчерпали сте се един към друг..
    Нормално е в момента да се чувствате така.. Има възможност да спасите връзката си,като вкарате малко разнообразие..
    Но по-вероятно ще скъсате..
    Поне според мен..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Според мен пък ще е добре ако я накараш малко да ревнува . Ако например имате общи приятелки момичета пусни им по някой комплимент пред нея.. или пък уж неволно се заглеждай по някоя мацка наоколо ... Покажи й , че много ще загуби ако те остави и няма да понесе мисълта някоя друга да получава това, което тя преди ! Ако наистина момичето държи на теб ще се върне

^ нее..определено не прави грешката да си играеш с нея.Вярно е че жените имаме голямо чувство за собственост искаме да сте си само наши и това може да я провокира наистина,но може и да стане още една причина за раздялата ви.Точно обратното..покажи и колко много я обичаш и колко много държиш на нея..без да я притискаш и задушаваш естествено и без да се преструваш и да и се мазниш.Както ти казаха малко по нагоре..разнообразие...не коренна промяна и отчаяни опити да я задържиш.В крайна сметка ако тя вече е взела решение колкото и да се раздаваш ако не го оценя..отказваш се..пускаш я..и ако тя има нещо към теб сама ще се върне и ще сте отново заедно.
    Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си