- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- наближава краят..
Ужасно е да гледаш как бавно се разпада перфектната връзка.. Как ден след ден се отдръпвате все повече и повече.. Като знаеш какво е било и какво е сега..
Преди ми звънеше всяка едно свободна секунда, за да я прекараме заедно сега не ме е търсил с дни..
Преди ми пишеше всеки ден сърчица, радваше се когато правим дори още една седмица(пращаше ми по 10 смс-а колко ме цени), сега закръглихме месеци и нищо..
Сега нито то ме търси, нито аз..влиза в скайп,излиза .. влиза във фейсбук,харесва няколко снимки и излиза..
Мога ли да направя нещо, за да съживя тази връзка?
Не искам да го изгубя..
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Явно много сте избързали с всичките тия лигави работи от сорта на смс-и, сърца,мечки и т.н., и колкото бързо е станало всичко, толкова бързо е и свършило.Кратко и ясно просто сте си омръзнали.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
За жалост може би си напълно прав...
На мен ми е чудно как си издържала непрекъснато да ти звъни, праща СМС-и и т.н., тоест да не ти оставя никакво лично пространство
п.п. перфектна връзка няма. Тези, които външно изглеждат перфектни, са далече от такива. Ще го разберете с годинките![]()
Леле..до болка познато !Толкова искахме да сме заедно накрая като се оправи всичко и най-накрая бяхме заедно по едно време всичко спря,заседна..той спря да бъде като преди..не ми звънеше като преди..усещах отдалечението му и болеше ужасно защото когато го питах той казваше че съм луда но аз знаех,че има нещо. Докато дойде един прекрасен ден в който разбрах,че се връща при бившата си приятелка !
no exit
+1 В повечето случай е така за жалост.Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
Ти пробва ли да поговориш с него преди да се вайкаш ?
Връзките често се променят след време и нещата не остават както са били в началото.Момчето може дори да не усеща , че вече не е същото , но това не означава задължително , че не те обича.Просто поговорете по-продължително , опиши му проблема и как точно се чувстваш , сигурна съм , че той ще ти помогне много повече от нас. :]
еми звънни му ти... смис не някво да му досаждаш, ами 1 поне на ден!
Поговори с него, кажи, че ти липсва ... ти си знаеш най-добре какво ти е!
може би момчето иска малко пространство, това е ! Както вече казах, явно сте избързали с цяла работа![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Абе вие като хора не се ли променяте? Един ден те вълнува едно, на другия ден те вълнува друго. Всяка седмица, всеки месец вие си сменяте приоритети, желания, мечти.
Проблемът на всички е, че очакват че една връзка, която в даден момент е била перфектна ще бъде такава винаги. Да ама не!
Вие се променяте и ако искате да запазите връзката си с някой дълготрайна и ползотворна и за двама ви трябва да си мръднете малко задника.
Връзката също като вас трябва да се променя! Трябва да минава през различни етапи и да ви носи различни неща един на друг с времето. Иначе ще се превърнете в поредния много много добър приятел, с който рано или късно няма кво да си кажете. Само дето приятеля може и да не го виждаш месеци/години, а с половинката някак не върви![]()
Мога да кажа : " Това, което в началото възхищава после става обикновено. ".. Или просто той не се усеща :]
te amo, mi amor !![]()
Има два варианта.
Първия е да си поговориш с него .. да разбереш какво му е. Всеки човек си има проблеми. Да си възвърнете връзката като в началото. Да има същия пламък. Започни ти да му пишеш/обаждаш .. дори и да му досаждаш .. ако той ти се противопостави ще му кажеш "преди ти беше така.. и ти не ми досаждаше, защото на мен ми беше хубаво, но явно сега всичко е свършило.. и явно ще трябва да се разделим, ако двама човека се обичат няма да си досаждат един на друг .. ти кажи как искаш да продължим".. аз така бих постъпила.
И втория вариант да скъсате ...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ти сериозна ли си?Първоначално написано от nepowtorima
Ама тея сапунки са ви размътили акъла съвсем. Да не мислите, че всичко е "цветя и рози докато смъртта ви радели"? Напълно нормално е нещата в една връзка да утихнат след време. Но това не означава край на всичко. Просто е преминала първоначалната еуфория.
Авторке, не чакай на готово. В застой сте, но това не е толкова страшно колкото ти се струва. Просто разнообразете ежедневието си - Изненадай го, отидете някъде, където не сте ходили скоро, правете нещо, което и двамата обичате, но все не ви остава време и т.н. За да върви една връзка се изискват усилия. Ако си мислиш, че ще стоиш със скръстени ръце и всичко ще върви по мед и малко жестоко се лъжеш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
Absolutly damn right !!!
Имаше поговорка "краят не е когато умреш,а когато се предадеш'' като гледам как пишеш направо си ви отписала,стегни се малко и поговори с него,виж той как се чувства..все пак връзката не е от 1 човек
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ето поредното доказателство, че хората се променят; дори се връщат назад, колкото и "тъпо" да изглежда в нечии очи това. На тези години тийновете масово сме емоционално объркани; правим грешки, съжаляваме рано или късно след това.. Рядко можеш да случиш на достатъчно разумен, стабилен и искрен човек, при когото всичко да е цветущо и ясно.Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
краят НАСТЪПИ ..
не чувствам нищо..
не знам как да го опиша.. сякаш нищо не е станало
казах му "разделяме се,нали това искаше", той ме прегърна силно и отговори "дъбре" след това си тръгна..
човека това чакал..![]()