Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
Има два варианта.
Първия е да си поговориш с него .. да разбереш какво му е. Всеки човек си има проблеми. Да си възвърнете връзката като в началото. Да има същия пламък. Започни ти да му пишеш/обаждаш .. дори и да му досаждаш .. ако той ти се противопостави ще му кажеш "преди ти беше така.. и ти не ми досаждаше, защото на мен ми беше хубаво, но явно сега всичко е свършило.. и явно ще трябва да се разделим, ако двама човека се обичат няма да си досаждат един на друг .. ти кажи как искаш да продължим".. аз така бих постъпила.
И втория вариант да скъсате ...
Ти сериозна ли си?

Ама тея сапунки са ви размътили акъла съвсем. Да не мислите, че всичко е "цветя и рози докато смъртта ви радели"? Напълно нормално е нещата в една връзка да утихнат след време. Но това не означава край на всичко. Просто е преминала първоначалната еуфория.

Авторке, не чакай на готово. В застой сте, но това не е толкова страшно колкото ти се струва. Просто разнообразете ежедневието си - Изненадай го, отидете някъде, където не сте ходили скоро, правете нещо, което и двамата обичате, но все не ви остава време и т.н. За да върви една връзка се изискват усилия. Ако си мислиш, че ще стоиш със скръстени ръце и всичко ще върви по мед и малко жестоко се лъжеш.

Absolutly damn right !!!