- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всичко за концерта на - D2, Ъпсурт, The Pomorians и Ogi23
Понеже имаше много много въпроси, около концерта на бързо ще ви дам някой отговори. Ако имате още въпроси - питайте тук
Концерта по случай 10 годишнината от създаването на ТийнПроблем ще се проведе на петък, 13 май 2011 от 18:30 в Зала 3 на НДК
Защо концерта е с билети?
Много запитвания получихме "защо концерта е с билети?", след като е за юбилея ни и би трябвало да е безплатен. Дълго мислихме за това, както точно да го направим за да е максимално удобно за всички. Установихме че на 13-ти Май има голяма вероятност да завали дъжд. Това при температури от мин 10 до макс 21 градуса е доста неприятно и варианта за концерт на открито отпадна. За това избрахме зала 3 на НДК, която за съжаление има някакъв капацитет. Ако направим концерта безплатен залата ще се препълни и има вероятност да се стигне до инциденти, като тези при дискотека Индиго. Така билетите се явяват един вид регулиране на броя хора, които ще влязат в залата. Тази цена не е пречка за никой истински фен на сайта или групитеОсвен това ще раздадем 100 покани за най-лудите фенове.
Билети могат да се купят от всеки един от посочените по-долу магазини:
Магазини Пикадили | Магазин M-TEL | Магазини Germanos | Магазини Multirama | Техномаркет | Office 1 Superstore | Бензиностанции OMV | Orange Center | TBI Credit | Магазин Яко | На Тъмно | Дюкян Меломан | Клуб Строежа | Metal Bar The Black Lodge | Магазин Metal Heaven | Fabric of pain | Trip House | USIT COLOURS | Евро-Български културен център | Билетен център "Руски паметник" | RnB Cafe Funkytown | Билетен център ЕЛИАНА 2000 | The Ticket House | Билет център "Лозенец" | Билетен център "Сан Марино"
Как можете да спечелите билет?
10 човека ще спечелят билет от играта ни във Фейсбук. Други начини за спечелване на покани ще ви споделя скороЕто и линк към играта ни: http://www.facebook.com/TeenProblem?...02140293206359
Понеже много хора си мислят, че Зала 3 е със седалки ви съобщавам, че седалки няма да има. Все пак не правим концерт на Веселин Маринов, че да има седалкиЕто и една снимка за сцена от Зала 3 за да добиете представа.
Очаквам вашите въпроси по темата![]()
Имам ли ВИП покана?![]()
а ВИП зона?
Модовете - с ВИП покани.
Хипстърите - също.
Кораджиите и метАлите - също.
И то не остана :д
Е да....аз не се вписвам в нито една от категориите. : (
Ами ще стоиш пред витрината и ще точиш лиги.
Ще станеш една от изброените категории, няма как. Моделираме съзнания![]()
Не е съвсем слух но не е много точна информациятаЩе има участие от страна на TopStoppers заедно с Ogi23, но... за сега толкова - нека има малко изненади.
Междувременно Тялото разиграва 10 билета за концерта на адрес http://www.tialoto.bg/a/100-blog/142...htni-na-zhivo/
Понеже някой вече писаха дали имат ВИП покани - да имат. Въпросните потребите по-горе просто трябва да минат през офиса ни на бул.Стамболийски 205, ет.8 и да си получат поканите. От вторник насам приемаме посетителиДо тук с поканите по желание - през уикенда ще развихрим една форумна игра която да раздаде ВИП покани на 50 от вас!
А каква ще е тази игра и кога почва?Първоначално написано от alex
Е ако роршак не си иска поканата...![]()
What you give is what you get!
Аз бих дошла, ако и някой от вас се навие, че иначе ще трябва ад си говоря с Ралица за новините.![]()
Аз съм хипстър![]()
![]()
![]()
да, наистина може ли да вземаме по повече от една?
И къде долу-горе се пада 205 на Стамболийски?
Събра ли пари за нови скоби, ретардче?Първоначално написано от alex
много малко хора гледам. аз днес взех билет. на минали концерти как беше? не съм много тийн, но ъпсурт определено привлича.
преди концерта на по бира?