Търся песен, но нз текст, нито изпълнител..по сити тв
Здравейте! Знам че е мал шанс някой да се сети какво точно търся, но и др път съм търсила песен тук и въпреки завъртяните обяснения сте ми ги намирали Не помня обаче нито текст, нито изпълнител знам... дори и мелодията й не помня, само помня че ми харесваше и се каних да си я изтегля (и докато се наканя забраех как се казваше ) ии.. знам само че я изпълнява чернокож, като стил мисля че беше рнб, хип хоп.. нещо такова ; ) в клипа помня че беше в една къща, слизаха надолу по някви стъпала (към мазе ли нз кво) и тоя чернокожия го играеше ди джей по едно време една чернокожа жена извика нещо всичко спря за малко.. и после пак си продължиха.. и мисля че някъде по средата на песента имаше и малко испански.. пускаха я често и по сити тв, по мад, по дъ войс също няколко пъти съм я засичала.. ама най много по сити тв и допреди 1 седмица имах чувството че я пускат постоянно.. и ся като я дебна да я пуснат от 2 -3 дена не съм я засичала направоо ще умра егати късмета.. ако търся игла в купа сено сиг по - лесно щях да я намеря.. ако някой все пак има някакви идеи нека каже ; ))