- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- фитнес-пътека
Може ли от бягащата пътечка да ми станат по-големи прасците, ако ходя по много голям наклон? И по какъв наклон трябва да ходя, за да може да ми се стяга дупето и в същото време да няма опасност да ми се разширят прасците? Ходенето по наклон помага ли за махане на бричовете?
ако ходиш/бягаш на пръсти се натоварва прасеца. Ест само от едната пътека неможеш да направиш прасец като на културист, обаче ще има разликаСпоред мен и стегнатия прасец(не големия) върху крака на една стилна дама е доста голямо предимство , така че не се притеснявай няма да се уголеми
Иначе ако имаш такива съмнения бягай без наклон и използвай велоергометър (демек колело) за да стегнеш глутеуса(дупето) и да не натоварваш толкова прасците
![]()
аз от велоаергометъра не усещам да ми се стяга дупето. Най-голям ефект виждам от пътеката и то не бягане, а бързо ходене на голям наклон около 10. Само че много се притеснявам за прасците да не ми се разширят, че и без това не са малки![]()
да продълвам ли да ходя по наклон и колко да бъде голям той?
За дупето по-добро от squat обаче разтваряш краката на макс и спускаш докато дупето ти докосне земята,после ще ти стане като на Колман (е не баш де,но ще е доста яко )Първоначално написано от fatrat
Ето го Колман и прословутият му задник
![]()
а ще ми разясниш ли какво представлява това squat?
а иначе аз имам да свалям мазнини от дупето и краката затова ходя на пътека с наклон и мисля, че помага, но ме е страх да не ми се разширят прасците
Ето го squat:
![]()
[b]Вирус на аватара (ако си ти де) мязаш малко на арни, само по-дълга коса ти трябваПък на ронито гъза му.. пази боже ;х
По темата: прасецът ти няма да се уголеми прекалено и да стане грозно. И все пак ако порасне можеш само да му се радваш. Много се кефя на момичета с уформени крака и по-големи прасци и не съм само азБягай си, не се притеснявай. Само не прекалявай с тоя наклон, щото на коленете и глезените ти не им е много яко като вирнеш пътечката на 40 градуса наклон..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Прасците трудно растат, тъй че спокойно.. Трябва много да ги стресираш, за да ти станат огромни. Не клякай с големи тежести, ако не искаш големи мускули на бедрата. И защо вместо да бягаш на пътека, не го правиш в парка?!
Pain is inevitable. Suffering is optional.