- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- През колко време е най-добре да си бръснеш к*ра
Е казвайтетемата е сериозна също имам въпрос сега наскоро почнах да си бръсна к*ра около него навсякъде, вие всеки път когато влизате да се къпете се брснете там или чакате малко да изникнат косми :Д понеже при мен не знам защо се получи така няколко дена след като се избръзнах всичките косми и ми боцкат малко боксерките сякаш
Ами краката бръснеш ли гиПървоначално написано от UltraBlue
щото аз мойте не и имам доста косми по краката и бедрата и е малко смешно немам косми по к*ра и около него a по бедрата яко косми
![]()
попринцип моите косми по краката са доста големи и гъсти( нека някое момиче каже дали е проблем )
Първоначално написано от miminko
Ква кола маска беаре бегай бе
ще послушам UltraBlue ще ги постригвам малко с ножица ......
Бе боли си там с кола маска..
Иначе го бръснеш както ти дойде, аз напоследък няма за кой да се бръсна и го пипам сигурно 2 пъти месечно..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Първоначално написано от UltraBlue
Усети ли как каза на всички здравомислещи мъже гейове. Вие сигурно двамата с lx2 приличате на братовчеда То от Семейство Адамс или Йети...
God is an idiot, I have DNA...
Ш-ш-шт ква кола бе?!Там боли брутално не е кат краката....Иначе пич бръснеш ги когато пораснат...какъв смисъл има да се бръсне нещо.което го няма?.А за краката-както искаш..за себе си предпочитам да нямам там
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Не там боли за кола маска. През 3-4 дена ги бръсни , но не можеш да спреш гората да се разлиства нали...![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
UltraBlue който си бръсне краката е педал, щото е женско така ли? Ама иначе си бръснеш чепа... иначе колата е добра идея за краката (аз мисля че това имаше в предвид miminko).. иначе не бих посмял. Моето решение е с машинка 2-3 пъти в месеца, хем няма гори, хем не е голо като пич*а, хем няма порязвания, хем няма кофти боцкането, хем няма възпаления, зачервявания, раздразнения....
Баси темите, имам чувството, че ако се поровя в другите раздели, ще намеря твои теми със заглавия "Колко често да си бръсна брадата?", "Колко често да ходя на фризьор?"....
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Точно мъжете които ги е страх да си махнат космите по краката с кола маска и се оправдават, че било гейско ги смятам за пълни женчовци ...
На едното му място косми имате и няма да ги махнете щото ви е страх от малко болкаЧе то излиза, че ние сме по-големи мъже от вас...
П.П .. смятам момче с бръснати крака за отвратително, особено когато косъмчетата станат по-твърди и започнат да се забелязват, дори и да са бръснати ... Като имаш гора по краката, има си кола маска.. няма да ти отскубне кожата я ;х
Схемата е с машинка за подстригване, а след това със самобръсначка...
Колкото по-малко косми имаш толкова по-бързо става със самобръсначка.
Затова ако не те мързи да се бръснеш на седмицата по 1-2 пъти не ти трябва кола
Като не виеш с вълците, ще блееш с овцете ...