.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Колело ?

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas

Колело ?

Здравейте, кажете ми верига магазини или сайт за колела, искам да си купя 'планинско' колело. Ще го карам по екстремен терен
    aha

Здравей, последователю

Тук ще намериш каквото ти трябва - http://shop.screambikes.eu/

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Виж и във www.velocity.com бях си поръчал една рамка, но не беше в наличност и заради неудобството ми направиха 20% отстъпка.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Преди да си купуваш колело ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи къде и как ще караш, колко си висок/а, пол, възраст и т.н. Не си купувай колело просто ей така! Препоръчвам ти да пуснеш една темичка в http://www.mtb-bg.com/forum/ и там напиши нещата, които казах по-горе (пол, възраст и т.н.) Там могат да ти дадат компетентно мнение Иначе аз моето колело го взех от www.niko-bikes.bg
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Ако може някой който по-навътре в нещата, понеже досега съм нямал 'планински велосипед' , а и да кажа само че повече от 500/550 лв немога да дам ..
    aha

Aз за 500лв. си купих Ferrini R3. Много е хвалено, а аз също съм много довеолен от него. Но се изисква все пак някаква поддръжка различна от лепене на гуми Попринцип при всеки велосипед трябва да е така.

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Aз за 500лв. си купих Ferrini R3. Много е хвалено, а аз също съм много довеолен от него. Но се изисква все пак някаква поддръжка различна от лепене на гуми Попринцип при всеки велосипед трябва да е така.
    Ти с това ХС колело въобще не се наричай байкър. ХС е стил за издръжливост, а не за техника За 550 лв можеш да потърсиш нещо втора ръка, но за мекица въобще не мисли. Отдели 565 и си вземи http://www.bikescenter-bg.com/index....cat=682&lang=2 Този велосипед е предназначен за дърт джъмп/стрийт. Но можеш да го караш и на фреерайд.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Дам, изглежда много добре, само да уточня, че колелото ще го вкарам в много тежък терен, всмисъл по черни пътища, баири, гори, поляни и т.н искам да е куче марка дет се вика , а попринцип марката на гумите е от значение, понеже мразя да ми се пука гумата от тръни
    aha

MR. Creeper, къде си тръгнал да му предлагаш Comp за FREERIDE?!?!?!?! Освен това той нищо не е казал. Какъв стил ще кара, колко е висок, колко тежи (за рамката) и т.н. А за "черни пътища и полянки" му трябва точно XC колело. XC колелото става и за леки спускания, за каране на равно, закатерене и т.н. А под "черни пътища" аз това разбирам Ако уточни малко може и да му предложа нещо друго. Той едва ли знае различните стилове какво представляват, но иска да си взима колело - предлагам му колело

Виж сега това първо е С1 а не Сомр! Това колело е много подходящо за начинаещи в какъвто и да е стил. Също така има и HT DH и HT FR, тоест даунхил с колелоо с твърда рамка и фриирайд с колело с твърда рамка.
    Това колело също така е подходящо и за градско каране, само трябва да му се вдигне седалката Така според мен С1/клаймър (старият модел) е най-добрият избор като за начинаещ. И все пак човека иска да кара по "екстремен терен"
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Той не казва какво иска (преповтарям се ), но иначе един Climber Comp/Pro също ще му свърши работа, но Pro е около 650лв.

EDIT: САМО ЧЕ, до колкото си спомням, вилката на Climber не става за скачане!!! Или поне на Pro. Един приятел разби такава, като скачаше с неговото колело. (До колкото си спомням беше Sr Suntour XCR.)

Еми ако е втора ръка нормално. С1 е по-здрав от клаймъра, за това и С1 сомр е колкото прото на клаймър. Тези колела са с вилка ХСМ хода и е 100мм но влиза около 87-95мм което е перфектно за скачане (нали все пак знаеш че хода трябва да е 80-100мм) разбира се че клаймър про е с по-добра окомплектовка, но е по скъп и рамката не е чак толкова здрава. Което като се замисля като за начинаещ той няма да може да я сцепи но трябва да отдели 660лв. Според мен аз парите му (около 550 нали така?) най-добирият избор е С1 Сомр.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен
    А бе ей хора вие добре ли сте 500-600-700 лева за някъв шибан велосипед,в къв измислен свят живеете ? Аз за толкоз пари ще си взема добавки за 1 година бе,алоооооо!

Алоо пич ти с тая химия скоро няма да можеш да го вдигнеш.
    Велосипеда е много по-добър избор. Ако искаш да знаеш в момента съм дал 350 лева само за 1 рамка трябват ми още 668 за да си зглобя колело от СРЕДЕН КЛАС за dirt jump. Не всеки иска да е пълен с химия и като спре да тренира да се разтече
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Виж ся Крийпър, добавките не са толкова "зли" и верно Лъвчо не трябваше много да се обажда, ама всеки си тренира каквото си иска.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ZipFail
    Вирусе, ти си в стой в залата и не гледай в чуждата паничка Всеки има право да тренира каквото си поиска.

А относно коментара за добавките и химията -

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Абе, какво толкова не ми разбрахте Казах ви , че искам колело куче марка до 500/550лв
    Ще карам по гори и поляни а и искам да става за града, понеже мисля да мина около 150км на един път с него. Ако може си дайте скайповете.. да не спамим тук, моя е qni.12 :P
    aha

По-добре си вземи твърдак, за тези пари няма свестна мекица. Според мен взимай един Drag C-1 Comp (още по-добре Pro, ако събереш пари). Другият вариант е RAM HT1, който е за XC и АМ, ако смениш някой от частите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Вирусе, ти си в стой в залата и не гледай в чуждата паничка Всеки има право да тренира каквото си поиска.

А относно коментара за добавките и химията -
    Да бе То само някой пълен идиот може да даде толкова пари ! Или трябва да си с IQ -100 или трябва да си някой богаташ

Последно време не си спрял да пишеш глупости.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Последно време не си спрял да пишеш глупости.
    Последно време много лапаш.

на майка ти сливата - да

Мега фен
    на майка ти сливата - да
    На баща си пишока по-точно , малко гейче такова

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    на майка ти сливата - да
    Я го напсувай на гръцки
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    на майка ти сливата - да
    Я го напсувай на гръцки
    Едва ли ще ме разбере,ама да ползва преводач!

Γαμώ τη μάνα σου

ПП: Доволен ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си