.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ловци на митове ?!

Ловци на Митове (на английски: Mythbusters) е американско телевизионно шоу, в което екип от специалисти по специалните ефекти тества митове от американския и чуждия фолклор. Шоуто започва през зимата на 2003 с 3 пилотни епизода. До края на 2009 г. „Ловци на Митове“ има 7 сезона и огромен брой зрители в света, а също и в България.
    Я сега да видим има ли фенове на това предаване. За тези,които не знаят излъчва се по Discovery Channel. Питам защото съм момиче на 15 г. и ми е интересво дали има и други хора които му се кефят .
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев

Re: Ловци на митове ?!

Цитирай Първоначално написано от kitti123
    Ловци на Митове (на английски: Mythbusters) е американско телевизионно шоу, в което екип от специалисти по специалните ефекти тества митове от американския и чуждия фолклор. Шоуто започва през зимата на 2003 с 3 пилотни епизода. До края на 2009 г. „Ловци на Митове“ има 7 сезона и огромен брой зрители в света, а също и в България.
    Я сега да видим има ли фенове на това предаване. За тези,които не знаят излъчва се по Discovery Channel. Питам защото съм момиче на 15 г. и ми е интересво дали има и други хора които му се кефят .
    Момче съм на 16 години(ако има значение) . Почитател съм,гледал съм всичките сезони до момента и много им се кефя!! ИСКАМ ОЩЕ!!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

охх олекна ми за момент си помислих,че съм само аз фенка в целия форум
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

И мен ме радват
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и мен много ме кефят обаче ни спряха телевизията, по която ги даваха (ако не се лъжа беше дискавъри), а в нета не съм си играла да ги търся.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на badsector
    Интересни са, но обикновено наблягат повече на шоуто, отколкото реално да изпробват всички страни на даден мит.

Е ако представяха митовете без да има шоу и малко смях би ли го гледал/а ?

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Много е добро !

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Цитирай Първоначално написано от kitti123

True story.

Супер фен
    Град
    Germany
    И мен ме радват,скоро не съм ги гледала обаче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си