- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ловци на митове ?!
Ловци на Митове (на английски: Mythbusters) е американско телевизионно шоу, в което екип от специалисти по специалните ефекти тества митове от американския и чуждия фолклор. Шоуто започва през зимата на 2003 с 3 пилотни епизода. До края на 2009 г. „Ловци на Митове“ има 7 сезона и огромен брой зрители в света, а също и в България.
Я сега да видим има ли фенове на това предаване. За тези,които не знаят излъчва се по Discovery Channel. Питам защото съм момиче на 15 г. и ми е интересво дали има и други хора които му се кефят .![]()
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Момче съм на 16 години(ако има значение)Първоначално написано от kitti123
. Почитател съм,гледал съм всичките сезони до момента и много им се кефя!! ИСКАМ ОЩЕ!!!
![]()
![]()
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
охх олекна миза момент си помислих,че съм само аз фенка в целия форум
![]()
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
И мен ме радват![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Интересни са, но обикновено наблягат повече на шоуто, отколкото реално да изпробват всички страни на даден мит.
Е ако представяха митовете без да има шоу и малко смях би ли го гледал/а ?
Първоначално написано от kitti123
True story.
И мен ме радват,скоро не съм ги гледала обаче.