.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

фотоепилация

Искам да попитам някой ходил ли е на фотоепилация и по специално някакви впечатления от студио Но+велло? Ако не какви методи изпилзвате за обезкосмяване?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ползвам си епилатор. Много по-евтино ми излиза. 35 лв е инвестицията за 3 години.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами аз също опитвах на няколко пъти но явно ми е по нисък прага на усещане на болка и мн ме боли и не мога посмъртно да си епилирам цял крак

Град
    пространството на Дисе
    Слушай музика- било със слушалки от компютър/лаптоп, било от GSM/mp3 player. Също така се епилирай на почивки- като те заболи изклюмаш епилатора и му почистваш пинсетите с четчицата от комплекта. След минута пак започваш и така
    След баня ако се епилираш, ще те боли по-малко. Може и да пееш, докато се епилираш- не се безпокой, от бръмченето околните няма да разберат.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Слушай музика- било със слушалки от компютър/лаптоп, било от GSM/mp3 player. Също така се епилирай на почивки- като те заболи изклюмаш епилатора и му почистваш пинсетите с четчицата от комплекта. След минута пак започваш и така
    След баня ако се епилираш, ще те боли по-малко. Може и да пееш, докато се епилираш- не се безпокой, от бръмченето околните няма да разберат.
    тва все едно аз го казах
    Фотоепилацията излиза доста скъпа.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оо ако си мислиш че фотоепилацията не боли.. вкарват ти иглички или нещо от сорта, ама си боли, и то в пората на всеки косъм по отделно..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    пространството на Дисе
    ^Дали не бъркаш?

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    аз се епилирам, но майка ми се обезкосмява чрез лазарна епилация в началото ходеше по студиата после зенемари лазарната епилация и почна пак с бръсначка . Сега си е купила домашен уред за лазарна епилация на ремингтон...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

е, със сигурност боли, но на мен майка ми ми каза, понеже тя си е правила, че болката е рязка и за кратко и все пак ще ме боли няколко пъти за няколко месеца и после няколко години ще си живея спокойно или поне така обещават, то много си зависи от цвета на кожата и косъма

Някой запознат ли е дали по-новите уреди за фотоепилация успяват да премахнат и най-русите косми
    И още един доста тъпичък въпрос ноо.. Ако се отстраняват единични косми възможно ли е да се появи окосмяване в участъка около махнатия косъм ( говоря за места,където принципно няма косми или са само като мъхчета )
    Предполагам, че отговора е не, но все пак притеснения..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Оо ако си мислиш че фотоепилацията не боли.. вкарват ти иглички или нещо от сорта, ама си боли, и то в пората на всеки косъм по отделно..

Аз съм много доволна,но специално за това студио нищо не мога да кажа.
    Мими, къде си си направила и колко ти излязоха всички процедури?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Felicityy
    Някой запознат ли е дали по-новите уреди за фотоепилация успяват да премахнат и най-русите косми
    И още един доста тъпичък въпрос ноо.. Ако се отстраняват единични косми възможно ли е да се появи окосмяване в участъка около махнатия косъм ( говоря за места,където принципно няма косми или са само като мъхчета )
    Предполагам, че отговора е не, но все пак притеснения..
    Не, все пак се унищожават луковици. Не е препоръчително да се епилираш така при проблеми с яйчниците и щитовидната жлеза.
    Не боли изобщо. Правила съм процедури- никакъв ток, нищо не ти забиват.

До колкото знам Фотото не боли а лазената епилация бол. И трябва да се направят няколко процедури за да се махнат всички косми от желаното място
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Обяснете малко, как става самата процедура? На каква цена е?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Обяснете малко, как става самата процедура? На каква цена е?
    не знам как точно става процедурата но е продължителна аз си мислех че е щрак щрак и за 2 минутки си готов а крака е някъде към час ... иначе цената във всяко студио е разлина попринцип крака е между 100 и 500 лева и именно за това питам за това Но-велло защото там цената е 40 лева на всяка зона като това си е политика на компанията и в цял свят е така, четох няколко форума за тях и всички дават позитивни мнения така че смята скоро да отида и ще ви кажа подробности... мн ме впечатли че правят някакъв тест преди процедурата по който разбират с каква сила трябва специално на твойта кожа да се пусне апарата ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си