Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Nakadah,iv4oiv,badsector и защо си мислите,че се е "продала" само защото приема подаръци от приятеля си (ако предположим,че е така)?!
То по тази логика и вие се продавате на приятелите и роднините си,когато приемате подаръци от тях с повод и без повод
Аз,например,имам приятелка,която е с нейния от 7 години и той редовно й прави скъпи подаръци - лаптоп й взе,златно колие с гривна и пръстен й взе,купува й дрехи,парфюми,обувки ... И к'во?Тя също му е правила скъпи подаръци,но не толкова често ... Е тогава к'во става?Двамата са се продали един на друг ли?!
И други двойки познавам,в които един от двамата (даммм,понякога жените правят по-скъпи подаръци и к'во?!) пръскат по над 100-200лв. на месец за човека до себе си и к'во?!Виждат нещо,харесват го,имат пари - купуват го и го подаряват!К'во толкова странно има един мъж да поглези половинката си?!
Nakadah,да си чувал за работни места като заведения,дискотеки,казина ,магазини?!Някои от тях работят 24/7 - УаУ,какво откритие?!
Що се отнася до купоните - к'во лошо има всяка вечер момичето да си избухва някъде,било то на дискотека или на домашно?!Аз също през вечер (да не кажа всяка вечер) съм някъде с компанията и си избухваме ПОНЕ до 2-3 часа ама това не означава,че правя секс (и то за пари) всяка вечер
ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО!! =D> =D> =D>