.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: FAROUK SYSTEM

FAROUK SYSTEM

Здравейте!Искам да попитам някое момиче правило ли си е трайно изправяне на косата по тази "система".Какви бяха резултатите?Доволни ли сте?Как се отрази на косата Ви?Заслужаваше ли си цената?Мерси предварително!
    Ето инфото което намерих:
    FAROUK SYSTEM е най-новата американска технология за изправяне на косата. Това ново научно постижение трайно променя косата от хвърчаща, къдрава, чуплива и дори грубо права в копринено красива и контролирано права коса, без да се използват груби сурови химикали или амоняк, а само чрез:

КЕРАМИЧНО ЗАГРЯВАНЕ - осигурява влажна топлина и не загрява косъма
    ЧИСТА НАТУРАЛНА КОПРИНА - задържа влагата в косъма и запълва шуплите, като дава триизмерен блясък
    НЕГАТИВНИ ЙОНИ - спомагат за проникването на коприната по-дълбоко и запечатват косъма

Какъв е резултата?

Подобрена структура на косъма и запечатване слоевете на кутикулата, което придава триизмерен блясък на косъма. Косата като цяло изглежда здрава и мека.

Колко време издържа?

Резултатите издържат от 2 до 4 месеца и изчезват постепенно след всяко измиване.
    Има ли опасност да навреди на косата ми?

Независимо, че методът е щадящ, ние ви препоръчваме да се обърнете само към специалист, тъй като процедурата изисква много добро разпознаване на различните типове коса и подбиране на най-подходящата формула за това.

Съвместими ли са трайното изправяне и боядисването?

Методът може да се използва и върху химически третирана - боядисвана, изрусявана и къдрена коса.

Колко време отнема процедурата?

Процедурата отнема малко повече - около 2 часа. Но ще ви спести ежеседмичното и изтощително за вашата коса изправяне с преси и сешоари

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Не знам, за първи път го чувам, но аз съм решила следващата седмица да се подложа на трайно изправяне с къдрин, не знам какво ще стане, но поне ще пробвам.

Аз също смятах с къдрин,но майка ми ме разубеди Тъкмо се бях "опаричила" тогава...Майки к'во да ги правиш Това е доста по-скъпо от гъдрина за моята коса е някъде 200лв.Незнам...мисля, че не си заслужава,но все пак се колебая

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Не знам, за първи път го чувам, но аз съм решила следващата седмица да се подложа на трайно изправяне с къдрин, не знам какво ще стане, но поне ще пробвам.
    Пиши после дали си доволна от резултата
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Искам такава коса
    Моята е толкова дълга и почти същия цвят...Иска да попитам резултата доближава ли се до това

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    За пръв път чувам. Преди време се интересувах от бразилското изправяне, но се отказах. Някой правил ли си е такова (или изобщо някакво трайно изправяне на косата)?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си