- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сдухана и затворена
много съм сдухана .. и нямам приятели ( или поне така си мисля ) на 15 съм а досега не съм имала гадже и не съм се целувала ... гадно ми е срам ме е от това ..
е, я стига с тея глупости. това за гаджето е пълна глупост, сериозно... а за приятелите, защо така мислиш? имаш приятели, но те не държат на теб, или? намери хора, които те оценяват и държат на теб, а не те използват и се държат лицемерно. а за гадже, не се притеснявай, след време ще се чудиш как да се оттървеш от навитаци
живей си живота и се забавлявай![]()
На 15 си. Не приемай нещата на сериозно. В тази възраст е важно да си учиш уроците и да имаш някаква визия за бъдещото си образование. Останалото ще дойде от самосебе си, няма какво да го мислиш.
дай снимка и ще ти кажем къде е проблема.
Can It All Be So Simple ?
Не се отчайвай не си само ти.Аз съм на 16 години не съм имал гадже до сега и аз не съм се целувал просто живота е пред нас винаги има време да си намериш приятел/приятелка и тнт.![]()
![]()
Абсолютно. Не трябва това да ви е фикс идея. Имате много по-важни неща за момента.Първоначално написано от Angeleyes
Това са пълни тъпизми... Като си на 15 не значи, че нямаш право на личен живот. Намери общи интереси с някой от своя клас или даскало. Не бъди поредния книжен плъх, по тоя начин само ще отблъснеш хората. Имай своите планове, но бъди и по-социална. А за гаджето - просто излизай повече и контактувай с различни хора. Рано или късно ще го срещнеш![]()
банята , ножа , вените - край на проблемите![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Първоначално написано от Evellexis
![]()
![]()
Не се смея на коментара ти, със сигурност.
Ходи се изповядаш в най-близката джамия
Усмихвай се повече и заговаряй хората. Т.е. бъди по-общителна.
Какво по-точно имаш в предвид под "сдухана"?
Да бе.Първоначално написано от badsector
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може би не точно сдухана е най-точния епитет,а по-скоро срамежлива.Окей,нямала си гадже досега,но както казаха по-горе,животът е пред тебе,не се отчайвай- намери си хора,отговаящи на твоите интереси,излизайте навън,забавлявайте се,купонясвайте и ще видиш как бързо ще се оттървеш от това гадно чувство ,а много скоро може и момчето да се появи![]()
Кво да бе? На тази възраст да мислите за гаджета и целувки далеч не е най-важното нещо. Просто бъди по-контактна, по-разговорлива ... Просто си по-срамежлива от обикновеното, но спокойно нещата ще се оправят няма да си цял живот такаПървоначално написано от NomNomNom
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
бе глупости са, не си сдухана, срамежлива си, това си е качество. И аз съм така, ма го преодолявам .. ужким.
излизай повече, бъди контактна, не се изолирай към хората, тръгни с добро към тях и в повечето случаи и те ще ти отговорят с добро .. не сме човекоядци, нали ;дд
а колкото до гаджето най-смисления съвет, който мога да дам и от моя опит е че любовта идва когато най-малко я очакваш .. затова се усмихни, живота е пред теб ..
Защо си мислиш така!
Никой не е идеален,ако не искаш да си сдухана излизай, ходи по кафета насам натам,и тогава ще завържеш нови приятелстава,и тогава сама ще си вдигнеш самочувствието,я се нагласи,и не си мисли глупости сама си го правиш да ти е тъпо,повярвай ако не опиташ губиш много.Сама прецени
![]()
Ще му дойде времето.И аз преди се вайках за тва,ама нещата се променят.Просто няма да усетиш как този период е минал.
Благодаря ви на всички много сте мили .. аз наистина съм срамежлива и просто съм по-мълчалива и имам нужда някой да бъде по-внимателен и търпелив с мен .. и имам нужда да общувам с хора които повече говорят щото когато и двамата мълчим тогава ще ми стане много кфти и още повече ще се сдухам .. просто ни обичам да се навирам на очи и съм такъв човек , че ако някой не дойде при мен аз дори и да го харесвам никога няма да отида първа при него просто не обичам да се натрапвам на хората
Ами научи се да общуваш ,когато си само с 1 човек..не е толкова трудно.Когато си общителен ..не значи,че се натрапваш,досаждаш и прочие.Хората харесват усмихнати,позитивни,разгов орливи събеседници.Опитвай първа да започваш разговор.Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Запознай се с повече хора.. Пък и това с гаджетата - бе те не са задължителни и няма смисъл да те е срам от това,че не си имала гадже![]()
te amo, mi amor !![]()
Ходи в общината да си свършиш някаква работа, или примерно да вадиш международен паспорт, или лична карта. Да видиш как от бруталната бюрокрация толкова ще се изнервиш, че ще забравиш колко си срамежлива и ще ги разпсуваш всичките като последния каруцар
Срамежливостта си е чист страх от това да не се изложиш, когато попаднеш в някоя неловка ситуация. Вариантът да се пребориш с това е да се изправиш срещу страха си и нарочно да попадаш в такива. След време просто няма да ти пука.
рег-ни се в някой сайт за запознанства и си намери някой сдухан, колкото теб (sun)![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Приятелите са най-важни. Търси истински хора.
Всеки има моменти, в които се чувства сдухан. Нормално е. Но не позволявай тея мимолетни чувства да те прецакват.
За гаджета има време. Ако не си готова, няма как да стане.
Здравей! И аз съм на 15 и имам подобен проблем. Ако искаш може да си пием по скайп - моят е dejan9509pz
И какво по хубаво от това? Няма кой да те ядосва, няма за кой да се притесняваш, няма заради кой да игнорираш приятелите си! Я се успокой и си живей живота момчета на всяка крачка ще си намериш приятел след време! Сега се наслаждавай на всички хубави моменти с приятелите си!