.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на asasfdf
    Цитирай Първоначално написано от dejan95
    Здравей! И аз съм на 15 и имам подобен проблем. Ако искаш може да си пием по скайп - моят е dejan9509pz
    хаха яко

---------
    До авторката на темата - Ами много хора са каквито ги описваш. Ако си симпатична, то тогава е въпрос единствено и само на лош късмет, че някой лош батко не ти е хвърлил око. Много момчета си падат точно по срамежливите :P

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Купи си вибратор.

Да,прави сте по много отношения ,но не е много лесно,и аз на 18 години съм ,но не съм се целувала ,приятелите ми са само две ,а останалите са просто познати,излиза ми се ,но няма с кого,искам да си намеря повече приятели ,но не знам как ,kaк да заговориш непознат,повечето гледат външността ти ,не те опознават вътрешно,а за момчетата да не говорим те единствено външността гледат

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от riani
    ...излиза ми се ,но няма с кого...
    Ако под "излизане" разбираш само кафенета, да ще ти трябват познати за там. Но нищо не пречи да се запишеш на някакви курсове и там да си намериш познати. Разбери, че когато си в летаргия и в свободното си време циклиш у вас, вероятността да завържеш контакти е много малка. Просто трябва да водиш активен живот и нещата се подреждат. Нормално е хората да гледат външността на другия, тя се вижда веднага и създава първото впечатление. И там не е толкова важно да си мега красивата пичка, важно е да си личи, че се поддържаш, да имаш интелигентен и чаровен поглед и лъчезарно излъчване Колкото до това, че не си се целувала - ами може да измислим нещо

Град
    софия
    Бъди по-общителна А относно гаджето.... момиче та ти си едва на 15, животът е пред теб! Сега тепърва започва готината част!!! :P
    Всички пътища водят към теб... !!! <3
    http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY

Има ли значение.Хората са толкова слаби имат нужда от приятели и подкрепа.Глупости.Не ти е нужен никой.
    Остави сърцето да те води. То шепти, така че го слушай внимателно

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от Evellexis
    банята , ножа , вените - край на проблемите
    Взе ми думите от клавиатурата
    Още като видях името на темата си го помислих това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си