- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сдухана и затворена
хаха якоПървоначално написано от dejan95
![]()
---------
До авторката на темата - Ами много хора са каквито ги описваш. Ако си симпатична, то тогава е въпрос единствено и само на лош късмет, че някой лош батко не ти е хвърлил око. Много момчета си падат точно по срамежливите :P
Да,прави сте по много отношения ,но не е много лесно,и аз на 18 години съм ,но не съм се целувала ,приятелите ми са само две ,а останалите са просто познати,излиза ми се ,но няма с кого,искам да си намеря повече приятели ,но не знам как ,kaк да заговориш непознат,повечето гледат външността ти ,не те опознават вътрешно,а за момчетата да не говорим те единствено външността гледат![]()
Ако под "излизане" разбираш само кафенета, да ще ти трябват познати за там. Но нищо не пречи да се запишеш на някакви курсове и там да си намериш познати. Разбери, че когато си в летаргия и в свободното си време циклиш у вас, вероятността да завържеш контакти е много малка. Просто трябва да водиш активен живот и нещата се подреждат. Нормално е хората да гледат външността на другия, тя се вижда веднага и създава първото впечатление. И там не е толкова важно да си мега красивата пичка, важно е да си личи, че се поддържаш, да имаш интелигентен и чаровен поглед и лъчезарно излъчванеПървоначално написано от riani
Колкото до това, че не си се целувала - ами може да измислим нещо
![]()
Бъди по-общителнаА относно гаджето.... момиче та ти си едва на 15, животът е пред теб! Сега тепърва започва готината част!!! :P
![]()
![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Има ли значение.Хората са толкова слаби имат нужда от приятели и подкрепа.Глупости.Не ти е нужен никой.
Остави сърцето да те води. То шепти, така че го слушай внимателно
Взе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от Evellexis
Още като видях името на темата си го помислих това