.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Пробвай с кола маска, поне като растат няма да са такива твърди и се разреждат

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Само видях "момче съм..." и спрях да чета...
    Момче с бръснати крака е толкова противно и женствено....
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ваще са прави! Мъже/момчета с бръзнати крака изглеждат грозно и педалско!

Град
    Pleven
    Хора и аз имам същият проблем , на 13 съм и приличам на Чубака с моите косми.

http://ikaruga.co.uk/~snacky/leg2.jpg (някъде толкова космати)

Та да ги обръсна ли или да използвам кола маска или да си трая ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    О,махайте ги какво му мислите?!
    Харесвам или без косми,или с много малко. А това вашето е .. бляк! А родителите ви като не са съгласни, да не ви гледат краката.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Пфф.. недей. Аз предпочитам или натурално както са си, или с малко косми. Момче, чието крака са гладки като на жена, си е гей. Като ги видя по улиците и ми става гадно, педалско стои... после като ги обръснеш пък космите ти ще са по-дебели и гъсти, а как ще те дерат на допир.. на стари години дето ти казаха по-горе, ще РЕВЕШ, буквално...

Според мен не го прави. Писна ми мъжете да са по женствени от жените. Напоследък какво ли не стана модерно, един от моя клас си прави краката, веждите и ръцете, толкова смешно да е отстрани... хубаво че поне веждите си не ги прави много и често, че педалският вид да се избягва...

Голям фен Аватара на asasfdf
    вашите да не обичат да ги решат или пасят, че ти се бъркат? тялото си е твое, по-добре е да свикват с това ;d
    със самобръсначка е гадно, защото растат за дни по-големи и силни от всякога, а е истинска досада да ги бръснеш нон-стоп. с кола маска/епилатор е отвратителна болка, аз на трезво и без разсейваща музика не мога го направя.. ама като съм с генетиката на маймуна, какво да се прави : P

Виж,всяко момиче има различно мнение за това,но моето е че трябва да се обръснеш.Ако аз например имам гаджее,бих предпочела да е без косми по краката
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Тц тц тц...природата ви е спестила тая мъка,защо си го причинявате! Така де,аз поне харесвам "космати" момчета...като видя някое с гладки крака или оформени вежди,или...бе да не изброявам другите женски черти,които напоследък станаха популярни сред момчетата и си мисля "Иллл ил илллл" Пич,ти си момче,не трябва да се притесняваш,че са ти космати краката
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Темата е сравнително стара! Сигурно вече е решил.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    педалско е..
    недей ;]
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си