- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръснене на Крака..
Пробвай с кола маска, поне като растат няма да са такива твърди и се разреждат![]()
Само видях "момче съм..." и спрях да чета...
Момче с бръснати крака е толкова противно и женствено....
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ваще са прави! Мъже/момчета с бръзнати крака изглеждат грозно и педалско!
Хора и аз имам същият проблем , на 13 съм и приличам на Чубака с моите косми.
http://ikaruga.co.uk/~snacky/leg2.jpg (някъде толкова космати)
Та да ги обръсна ли или да използвам кола маска или да си трая ?
О,махайте ги какво му мислите?!
Харесвам или без косми,или с много малко. А това вашето е .. бляк! А родителите ви като не са съгласни, да не ви гледат краката.
Пфф.. недей. Аз предпочитам или натурално както са си, или с малко косми. Момче, чието крака са гладки като на жена, си е гей. Като ги видя по улиците и ми става гадно, педалско стои... после като ги обръснеш пък космите ти ще са по-дебели и гъсти, а как ще те дерат на допир.. на стари години дето ти казаха по-горе, ще РЕВЕШ, буквално...
Според мен не го прави. Писна ми мъжете да са по женствени от жените. Напоследък какво ли не стана модерно, един от моя клас си прави краката, веждите и ръцете, толкова смешно да е отстрани... хубаво че поне веждите си не ги прави много и често, че педалският вид да се избягва...![]()
вашите да не обичат да ги решат или пасят, че ти се бъркат? тялото си е твое, по-добре е да свикват с това ;d
със самобръсначка е гадно, защото растат за дни по-големи и силни от всякога, а е истинска досада да ги бръснеш нон-стоп. с кола маска/епилатор е отвратителна болка, аз на трезво и без разсейваща музика не мога го направя.. ама като съм с генетиката на маймуна, какво да се прави : P
Виж,всяко момиче има различно мнение за това,но моето е че трябва да се обръснеш.Ако аз например имам гаджее,бих предпочела да е без косми по краката![]()
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Тц тц тц...природата ви е спестила тая мъка,защо си го причинявате!Така де,аз поне харесвам "космати" момчета...като видя някое с гладки крака или оформени вежди,или...бе да не изброявам другите женски черти,които напоследък станаха популярни сред момчетата
и си мисля "Иллл ил илллл"
![]()
Пич,ти си момче,не трябва да се притесняваш,че са ти космати краката
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
педалско е..
недей ;]
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'