- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръснене на Крака..
на 15 съм и съм момче . днес споменах на наще, че искам да си избръсна краката (защото вече са станали чиста джунгла и на всичкото отгоре според мен е супер грозно) и ми казаха да не си посмял .. само да ги избръснеш. това го правят само най долните мъже. само педалите и т.н. .. от една страна искам да ги послушам но от друга немога цяло лято да не обувам къси гащета за вънка, а като ги обуя ще се виждат краката ми и космите по тях.. иии незнам какво да правя. знам че е поредната тъпа тема тук, но ви моля да ми помогнете и на мен.. а и ако може момичетата (може и момчета ) да си изкажат мнението за или против обръснатите крака на момчетата...![]()
Разбираам проблема ти, но лично аз предпочитам момчета с космати кракаНякак странно ми се струва момче с обръснати крака, все пак нежни трябва да сме ние жените. Но това е вече твой избор. Ако се чувстваш толкова некомфортно направи го.
![]()
Вярно не е красиво но по красиво ли е да видиш мъж с обръснати крака, както аз ги наричам Азис номер 2 ... Да знаеш че ако почнеш да ги бръснеш на другия ден почват да излизат и след 2 дена ейде пак се бръсни.. Моят съвет е недей ги бръсни ако не са толкова зле а а а сега се сетих знаеш ли какво можеш да направиш да отидеш на лазерна епилация не боли !! .. И като отидеш около 10- 15 пъти ли беше и вече цял живот си без кослми .. Една моя фр ходи и сега е супер
У С П Е Х
Ако са руси косъмчета- остави ги, но ако са по- тъмни въпреки родителите си махни ги според мен.![]()
Харесвам момчета с малки косъмчета по краката.. или без никакви!!
Не е особено приятно да седиш и някой да е седнал до теб и да му гледаш космаците..![]()
Can't get you outta my mind ♡
ами моите не са твърде много но не и твърде малко... аабее намерих едни снимки в нета дето изглеждат като моите косми :
http://www.elftown.com/stuff/Lower_hairy_leg.jpg?jpg=y
http://t2.ftcdn.net/jpg/00/29/15/61/...EIe93ryfAQ.jpg
нещо такова са и моите
ее за бръснене ли са
брато, първата снимка е ужасна... как може човек да си снима крака НА масата.. хора имайте малко уважение..Първоначално написано от EMBAZA
Кое си требе, оно си го сака!
тези снимки не са мои! намерих ги в нета
Обръсни се!
Големи са, черни са, .. а ако и кожата ти е по светла .. направо няма какво да мислиш!
Мразя мъже с обръснати крака или както наскоро стана модерно с изкубани вежди , но все пак въпрос на лично мнение . Ако не ги искаш махай ги .. твои са си![]()
I need somebody to love <3 ;p
Брато, давай с машинка, щото с бръсначката излизат гадни..
А колкото до sisi92, не мисля, че лазерната епилация ги махаше за цял живот, а за няколко години..
ами аз им казах да ги премахна с машинка за подстригване но те не.. нито с самобръсначка нито с друго..
Не с машинка за подстригване ( то е същото като с самобръсначка ), а с епилатор.
Ако са по дълги първо ги пострижи с ножичка и после с епилатора!
Ама с епилатора стават много гладки, направо блестят.Махах си ги по едно време с епилатор ама ми е някво смешно и ся съм с машинка за подстригване.
Лично за мен бръснати мъжки крака е хипер смешно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И аз бих предпочела естествено момче.. няма да се чувствам добре,ако е по-гладък от мен![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass...
It's about learning to dance in the rain ^^
Като си обръснеш краката, и след ден-два някой косъмчета забират и се получава като пъпка и се зачервява. Има ли някъв начин по който да си бръснеш краката без да става така ?
Подстрижи ги![]()
![]()
![]()
няма ли да е по добре нито да ги бръсна, нито да не ги бръсна. тоест да ги намаля или "подстрижа" колкото да не са толкова дълги..??
Ти добре ли си ? Не прави грешката да си бръснеш краката като някой гей...После на стари години ще ти дойде акъла,че не е трябвало да ги бръснеш,но вече ще е късно,щото ще е ебаси гората...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не харесвам цели джунгли, както ти се изрази ... Или малко или хич
И МРАЗЯ бръснати крака, колкото и гейско да ти звучи .. кола маската не хапе и не е чак толкова болезнена, колкото ти си мислиш .. Като ги обръснеш, хем ще станат повече, хем по-често ще трябва да ги бръснеш, хем ще станат твърди и отвратителни ...
А родителите ти нека не ти гледат краката, щом не им харесват![]()
Аз ги бръсна със самобръсначка.Порастват ми след една седмица(точно съм засичал).Така че,хич не слушай ваще какво ти приказват.И баща ми беше против,ама свикна.В интерес на истината,точно майка ми ме накара да си избръсна краката.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мале ако са такава вълна обрасни ги по-добре !!!!Първоначално написано от EMBAZA
![]()
Няма да си ги обръсна , разбира се. Не можеш да спреш гората да се разлиства...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"