.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

Жартиери ?!

Днес си купих за пръв път жартиери,защото отдавна исках и ми изглеждаха много секси Та..купих си ги по отделно,чорапите са силиконови,а пък на коланчето,закопчалките са му силиконови....може да изглеждам като пълен индианец,ама за Бога,как се закопчават ??!
    Силно се надявам някоя от вас да е ползвала и да сподели опита си,че аз не мога да се оправя
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Ако е като мойта закопчалка, чорапа се защипва между двете страни на закопчалката. Силно се стиска и това е. Закопчалката в гормата част е по-широка, а от другата страна на закопчалката има едно топче, хващаш топчето, като отгоре слагаш чорапа и го мушкаш в широкото на закопчалката и после приплъзваш, докато стигне до тясното... Обясних ужасно, дано ме разбра.

Пред топчето слагаш чорапа и защипваш, приплъзвайки надолу...

Град
    Бургас
    Найстина обясни досто сложно,но ще се опитам да разбера това което каза . Значи закопчалката на коланчето е едно като пластмасова ключалка,смисъл такава форма,и в тясната част на "ключалката" се намира едно силиконово топче.Когато се слага към чорапа,топчето се изважда и се слага под чорапа,а "ключалката" над него,и трябва силиконото топче да влезе заедно с чорапчето в нея,така ли ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Точно така ! Виж горния ми едитнат пост ! Дано се ориентираш !

Така изглежда закопчано

И чорапа е ПОМЕЖДУ им.

Супер фен Аватара на Djuff
    Абе извинете, че въпроса ми е почти извън темата ама за какво по дяволите се ползват тея жартиери!?

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Абе извинете, че въпроса ми е почти извън темата ама за какво по дяволите се ползват тея жартиери!?
    мисля ,че е за да държат тея по-дългите чорапи на краката

- Държат чорапите.
    - Красиво е.

еее знаех си
    и аз искам ,ама някой ше си помисли ,че съм курва
    същото се отнася и за мрежестите глупости

Ъъъ, закво пък да те помисли за к**ва? Това се носи под дрехите (предимно официални - като рокля и т.н), кой ще те види?

Да, и аз го нарисувах едно....

Град
    Бургас
    Ами схванах как се закопчават,но още не съм пробвала,че ми е неудобно майка ми да ме види Щото и мен ме беше срам да си ги купя..беше ми доста неудобно..
    То всъщност и на мен ми трябват за да са ми под роклята,а не за някаква друга цел....ама все пак ми е гузно през майка ми
    И да,картинката ти беше невероятна,и аз си мислих да нарисувам,ама си помислих,че ще е странно.

Супер фен Аватара на cyclops
    По принцип жартиерите са за НЕсиликонови чорапи. Много е трудно да закопчаеш жартиера на силикон. Ето защо има чорапи без силикон горе. Силиконовите си се държат сами и нямат нужда от жартиер. Дано съм помогнала

Град
    Бургас
    Изобретателна съм и се справих Усетих,че не трябва да взимам такива със силикон,но няма значение.Просто мушнах силиконовото топче през една от дупките на дантелата и си го закопчах.Дори и не си личеше Пък и мисля,че повече няма да ги сложа,много ми беше топло с тях Имах чувството,че ще се сваря...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си