.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    И аз доста често мисля да напиша един извинителен смс на бившиО или да му се обадя, но се замислям, че това няма да промени абсолютно нищо. И някои ситуации е добре да приключат без удължаване, дори да са имали грозен край, защото изводите и равносметките си остават едни и същи. И е по-добре да се продължи напред.

Съгласна съм, че понякога е по-добре просто да не предприемаш нищо, иначе нещата се забатачват и избозват. А каквото е казано и направено и помислено .. вече е сторено.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на pressiana
    Да бе, момчетата точно това обичат - да скъсат с някоя и тя да продължава да ги занимава.
    Ако искаш да го спечелиш, недей да му се буташ постоянно. Освен това ти е бивш, оставяй го.
    На колко години си, между другото?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    "ставай бе поспалан!"

Супер фен Аватара на badsector
    След като сте решили, че връзката е приключила, си дръжте на решението. Колкото повече мислите за миналото, толкова повече ще страдате и ще пропускате настоящето. Последния път като се разделяхме с една, директно изтриих всичките й номера, блокаж във фейса, скайп и ICQ и определено беше правилното решение - значително по-бързо я преживях и грам не ми липсва.

'спиш ли?' ама някъде към 3 часа след полунощ ще има по-голям ефект..
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си